Page 49 of 85

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Sun Nov 15, 2015 1:05 pm
by fabiomaticus
Hi, i have installed, but i have this messagge:

Code: Select all

Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Loader' with message 'Unable to find template "../theme/gallery.css" (looked into: ./ext/board3/portal/styles/prosilver/template, ./ext/board3/portal/styles/prosilver/theme, ./ext/board3/portal/styles/all/theme, ./styles/prosilver/template, ./styles/prosilver/theme) in "@phpbbgallery_core/event/overall_header_head_append.html" at line 1.' in /membri2/fabiomaticus/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php:195 Stack trace: #0 /membri2/fabiomaticus/forum/phpbb/template/twig/loader.php(107): Twig_Loader_Filesystem->findTemplate('../theme/galler...') #1 /membri2/fabiomaticus/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php(138): phpbb\template\twig\loader->findTemplate('../theme/galler...') #2 /membri2/fabiomaticus/forum/phpbb/template/twig/environment.php(187): Twig_Loader_Filesystem->getCacheKey('../theme/galler...') #3 /membri2/fabiomaticus/forum/cache/twig/9/1/911123c36c60dfaf0db3ca588ca770eae410f7b197392f24478d730fd60ce652.php(24): phpbb\template\twig\environmen in /membri2/fabiomaticus/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php on line 195
This is the site http://fabiomaticus.altervista.org/forum/app.php/portal

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Sun Nov 15, 2015 1:27 pm
by Satanasov
fabiomaticus wrote:Hi, i have installed, but i have this messagge:

Code: Select all

Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Loader' with message 'Unable to find template "../theme/gallery.css" (looked into: ./ext/board3/portal/styles/prosilver/template, ./ext/board3/portal/styles/prosilver/theme, ./ext/board3/portal/styles/all/theme, ./styles/prosilver/template, ./styles/prosilver/theme) in "@phpbbgallery_core/event/overall_header_head_append.html" at line 1.' in /membri2/fabiomaticus/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php:195 Stack trace: #0 /membri2/fabiomaticus/forum/phpbb/template/twig/loader.php(107): Twig_Loader_Filesystem->findTemplate('../theme/galler...') #1 /membri2/fabiomaticus/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php(138): phpbb\template\twig\loader->findTemplate('../theme/galler...') #2 /membri2/fabiomaticus/forum/phpbb/template/twig/environment.php(187): Twig_Loader_Filesystem->getCacheKey('../theme/galler...') #3 /membri2/fabiomaticus/forum/cache/twig/9/1/911123c36c60dfaf0db3ca588ca770eae410f7b197392f24478d730fd60ce652.php(24): phpbb\template\twig\environmen in /membri2/fabiomaticus/forum/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php on line 195
This is the site http://fabiomaticus.altervista.org/forum/app.php/portal
Ah! I hate this! Please update and test now.

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Sun Nov 15, 2015 1:40 pm
by fabiomaticus
Now fuctions, but when i upload image there is this error:

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 'image_exif_data' in 'field list' [1054]

SQL

INSERT INTO phpbb_gallery_images (image_name, image_name_clean, image_filename, filesize_upload, image_time, image_user_id, image_user_colour, image_username, image_username_clean, image_user_ip, image_album_id, image_status, image_contest, image_allow_comments, image_desc, image_desc_uid, image_desc_bitfield, image_exif_data, image_has_exif) VALUES ('a_1093', 'a_1093', '8b5be66ebb5d0182d9b1e0233692ca0b.jpg', 35628, 1447595773, 2, 'AA0000', 'fabio.matichecchia', 'fabio.matichecchia', '62.19.56.97', 1, 3, 0, 0, '', '', '', '', 0)

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()
..........

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Sun Nov 15, 2015 2:50 pm
by Satanasov
fabiomaticus wrote:Now fuctions, but when i upload image there is this error:

Code: Select all

SQL ERROR [ mysql4 ]

Unknown column 'image_exif_data' in 'field list' [1054]

SQL

INSERT INTO phpbb_gallery_images (image_name, image_name_clean, image_filename, filesize_upload, image_time, image_user_id, image_user_colour, image_username, image_username_clean, image_user_ip, image_album_id, image_status, image_contest, image_allow_comments, image_desc, image_desc_uid, image_desc_bitfield, image_exif_data, image_has_exif) VALUES ('a_1093', 'a_1093', '8b5be66ebb5d0182d9b1e0233692ca0b.jpg', 35628, 1447595773, 2, 'AA0000', 'fabio.matichecchia', 'fabio.matichecchia', '62.19.56.97', 1, 3, 0, 0, '', '', '', '', 0)

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()
..........
Please install the exif ADD on ... if you have it installed - remove it and install it again.

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Mon Nov 16, 2015 2:18 am
by Tom49er
Hi,
I install this extension and get this message

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/dmzx/youtubegallery/controller/youtubegallery.php on line 147: file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/dmzx/youtubegallery/controller/youtubegallery.php on line 147: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/v ... rt=snippet): failed to open stream: no suitable wrapper could be found


What can I do to clear it? Thank you

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Mon Nov 16, 2015 5:11 am
by Galixte de EzCom
Hi,

the error message is about an other extension : dmzx/youtubegallery, contact his author DMZX, here: https://github.com/dmzx/youtubegallery/issues/new.

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Sun Nov 22, 2015 10:25 am
by Pale September
Hi,
I have installed 1.2 version to my board and all seems good. I notice that the highslide and other pop-up image plugins aren't working - is this something I am doing incorrectly or are they still in development?
Thanking you in anticipation.

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Mon Nov 23, 2015 1:39 am
by Satanasov
Pale September wrote:Hi,
I have installed 1.2 version to my board and all seems good. I notice that the highslide and other pop-up image plugins aren't working - is this something I am doing incorrectly or are they still in development?
Thanking you in anticipation.
Hello there.

This thing will be in the next version. I'm trying to wrap up the main parts.

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Tue Nov 24, 2015 2:10 pm
by herewego
Hi,

I follow the docs and install this extension and activatet it in the ACP.
Then I copy the old images from phpbb3.0.x to the new folder.

Seems to work, Gallery of users showing up.
But when the admin or user try to add a personal gallery he get the following error.

Code: Select all

Kann Modul ./includes/ucp/ucp_gallery.php nicht finden

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php
LINE: 571
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/ucp.php
LINE: 369
CALL: p_master->load_active()
I dont have a ucp_gallery.php on my system.

On a naked 3.1 board with a gallery 1.2 activated everything works and there I also don´t have a ucp_gallery.php

On my old system 3.0.x with gallery 1.6 I have a ucp_gallery.php.

Any idees what is going wrong?

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Tue Nov 24, 2015 8:40 pm
by Satanasov
Please try removing ucp_gallery form ACP and try reinstalling.

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Tue Nov 24, 2015 9:28 pm
by GoBieN
Old modules leftover from the old 3.0 mod. You didn't clean your board of the 3.0 mods before upgrading.

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Wed Nov 25, 2015 5:55 pm
by herewego
Hi,

when I disable phpgallery and activate it again I have the same problem.
When I disable it and say delete data and activate it again all is working but then I don´t have any galleries anymore, because I have deleted them.

@GoBieN
On my old system I have deleted all the old modules and styles like mention in the docu.
In the new system after the update in APC the last entry on the top is SYSTEM, if there where old moduls left then it would have been EXTENSIONS.

Maybe I am doing something wrong on my old system.
What exactly must I delete all there.
I delete all modules under ACP->System->Administration->Mods
So if I check the Mods area there, it is empty.
Do I have to delete something else on another place also?

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Wed Nov 25, 2015 10:34 pm
by GoBieN
There is a tool in the STK for phpBB3.0 to delete all non standard ACP/UCP/MCP modules.
Because your error was about a UCP module (not ACP).

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Thu Nov 26, 2015 9:45 am
by herewego
Ok, thank you, that did the trick.

Two things still not working at the moment,
1. there is no link in the users profile, only the PN and email or www link.
2. If the user create a gallery and then a subfolder and only got pictures in his subfolder, I am getting the following in the preview of all user galleries.

Image

The second user got a subfolder with 10 pictures in it.

Is this still a bug?

Re: [BETA] phpBB Gallery

Posted: Thu Nov 26, 2015 7:48 pm
by Anv@r.all