[RC] phpBB Gallery

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
Locked
herewego
Registered User
Posts: 9
Joined: Tue Nov 24, 2015 1:59 pm

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by herewego » Fri Nov 27, 2015 8:17 am

Hi,

no.
The main view of all user gallery show this bahavior. So if you don´t know that the user got a subfolder in his gallery you might think he don´t have any images.
When I open this usersGallary I can see the subfolder and the preview of the first Image.
If I open the subfolder I also see the images.

Satanasov
Registered User
Posts: 1180
Joined: Sun Jul 29, 2012 5:48 am
Name: Stanislav Atanasov
Contact:

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by Satanasov » Fri Nov 27, 2015 9:22 am

herewego wrote:Ok, thank you, that did the trick.

Two things still not working at the moment,
1. there is no link in the users profile, only the PN and email or www link.
2. If the user create a gallery and then a subfolder and only got pictures in his subfolder, I am getting the following in the preview of all user galleries.

Image

The second user got a subfolder with 10 pictures in it.

Is this still a bug?
1. The user gallery link is hackish at best. I will change the way it is generated in the 1.2.1 (it is in the TO Do list)
2. This is not exactly a bug ... more of a ... inconvenience ... can you wait for 1.2.1?
For list of all my extensions go to https://github.com/satanasov
If you want custom functions in some of my products - PM me and we will discuss it.

herewego
Registered User
Posts: 9
Joined: Tue Nov 24, 2015 1:59 pm

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by herewego » Fri Nov 27, 2015 9:33 am

Hi,

well, the only reason why I havent updated my board is because of the gallery. ;)
The link in profile is quite important for my forum, because my forum live actually from the users gallerys.
Without this link it doesn´t make sense for me to update.
Don´t want to put you under pressure. ;)

2. In the old version you could see in the gallery preview of all users if the user got a subgallery.
Now it only show picture=0 and doesn´t mention any subfolders.

Point 2 I can wait for 1.2.1.

I know you doing this in your your free time, thank you for the work uptil now!
How are you plans/free time looking like.
Can you say when you will release the first 1.2.1, this year, Q1 2016 or Q2 2016 or christmas 2016?
Just to know how long I have to wait.

Satanasov
Registered User
Posts: 1180
Joined: Sun Jul 29, 2012 5:48 am
Name: Stanislav Atanasov
Contact:

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by Satanasov » Fri Nov 27, 2015 1:04 pm

herewego wrote:Hi,

well, the only reason why I havent updated my board is because of the gallery. ;)
The link in profile is quite important for my forum, because my forum live actually from the users gallerys.
Without this link it doesn´t make sense for me to update.
Don´t want to put you under pressure. ;)

2. In the old version you could see in the gallery preview of all users if the user got a subgallery.
Now it only show picture=0 and doesn´t mention any subfolders.

Point 2 I can wait for 1.2.1.

I know you doing this in your your free time, thank you for the work uptil now!
How are you plans/free time looking like.
Can you say when you will release the first 1.2.1, this year, Q1 2016 or Q2 2016 or christmas 2016?
Just to know how long I have to wait.
I was so close ... to sending it to EDB ... the missing subalbums is a bug.
For list of all my extensions go to https://github.com/satanasov
If you want custom functions in some of my products - PM me and we will discuss it.

Satanasov
Registered User
Posts: 1180
Joined: Sun Jul 29, 2012 5:48 am
Name: Stanislav Atanasov
Contact:

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by Satanasov » Mon Nov 30, 2015 4:23 am

herewego wrote:Hi,

well, the only reason why I havent updated my board is because of the gallery. ;)
The link in profile is quite important for my forum, because my forum live actually from the users gallerys.
Without this link it doesn´t make sense for me to update.
Don´t want to put you under pressure. ;)

2. In the old version you could see in the gallery preview of all users if the user got a subgallery.
Now it only show picture=0 and doesn´t mention any subfolders.

Point 2 I can wait for 1.2.1.

I know you doing this in your your free time, thank you for the work uptil now!
How are you plans/free time looking like.
Can you say when you will release the first 1.2.1, this year, Q1 2016 or Q2 2016 or christmas 2016?
Just to know how long I have to wait.
After tonight's update subalbums should be visible now.
For list of all my extensions go to https://github.com/satanasov
If you want custom functions in some of my products - PM me and we will discuss it.

herewego
Registered User
Posts: 9
Joined: Tue Nov 24, 2015 1:59 pm

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by herewego » Mon Nov 30, 2015 10:23 am

Hi,

yes thanks, that did the trick. :)

Only the popup if you click on the subalbum looks a bit funy, but that is cosmetic.

I tried myself on the link in users profile.
Did also look how it was done in 1.6 etc. but my php scills are not good enough to do this 100% correct :?

Regards
Rudolf

Satanasov
Registered User
Posts: 1180
Joined: Sun Jul 29, 2012 5:48 am
Name: Stanislav Atanasov
Contact:

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by Satanasov » Mon Nov 30, 2015 3:35 pm

herewego wrote:Hi,

yes thanks, that did the trick. :)

Only the popup if you click on the subalbum looks a bit funy, but that is cosmetic.

I tried myself on the link in users profile.
Did also look how it was done in 1.6 etc. but my php scills are not good enough to do this 100% correct :?

Regards
Rudolf
There is significant change between 3.0.x and 3.1.x in CPFs (custom profile fields). For the 1.2.1 I have the solution, but it came too late for me - after the features freeze in 1.2.

1.2.1 will be incremental update so I presume I will just start with this thing then :)
For list of all my extensions go to https://github.com/satanasov
If you want custom functions in some of my products - PM me and we will discuss it.

cpg-at-work
Registered User
Posts: 47
Joined: Sat Sep 22, 2012 6:38 pm
Location: Germany

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by cpg-at-work » Mon Nov 30, 2015 6:09 pm

Hallo,

I have no idea to correct this:
'The service definition "notification.type.phpbbgallery_new_comment" does not exist.' in /home/hansdresser/public_html/phpBB3/vendor/symfony/dependency-injection/Symfony/Component/DependencyInjection/ContainerBuilder.php:871 Stack trace
I have no way into my acp.
I deleted all "gallery-files" in the database an deleted the folder gallery in ext but no hope...

The mistake appeared, as a user wrote a comment to a picture I had auploaded.

Best regards
cpg

belleejac
Registered User
Posts: 8
Joined: Mon Nov 02, 2015 8:22 pm

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by belleejac » Mon Nov 30, 2015 6:14 pm

new problem in admin:

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/phpbbgallery/core/acp/main_module.php on line 102: Undefined index: WRITE_ACCESS
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/phpbbgallery/core/acp/main_module.php on line 116: Undefined index: WRITE_ACCESS
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/phpbbgallery/core/acp/main_module.php on line 138: Undefined index: WRITE_ACCESS
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/phpbbgallery/core/acp/main_module.php on line 160: Undefined index: WRITE_ACCESS
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/phpbbgallery/core/acp/main_module.php on line 182: Undefined index: WRITE_ACCESS
But my problem is still there.

When i display source code for my mage i see:

Code: Select all

<span style="float: left; margin-right: 15px;"	>
									<dfn>LAST_IMAGES</dfn>
									<a href="/gallery/image/0"><img src="/gallery/image/0/mini" style="max-width: 50px; max-height: 50px;"></a>
								</span>
But link to http://domain.tld/gallery/image/0/mini do not show any image.
Could it be a url rewriting problem? I do not think so because domain.tdl/gallery/album/1/upload works

cpg-at-work
Registered User
Posts: 47
Joined: Sat Sep 22, 2012 6:38 pm
Location: Germany

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by cpg-at-work » Mon Nov 30, 2015 7:02 pm

Hallo,

ist ist a littel bit funny(?) as a "normal User" i come (only one time) into my forum, but as admin
it makes the mistake líke viewtopic.php?p=14273911#p14273911

Regards
cpg

Satanasov
Registered User
Posts: 1180
Joined: Sun Jul 29, 2012 5:48 am
Name: Stanislav Atanasov
Contact:

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by Satanasov » Tue Dec 01, 2015 4:40 am

cpg-at-work wrote:Hallo,

ist ist a littel bit funny(?) as a "normal User" i come (only one time) into my forum, but as admin
it makes the mistake líke viewtopic.php?p=14273911#p14273911

Regards
cpg
There seems to be some issue with notifications.

Please delete notifications related to phpbbgallery in db -> $prefix_notifications
For list of all my extensions go to https://github.com/satanasov
If you want custom functions in some of my products - PM me and we will discuss it.

cpg-at-work
Registered User
Posts: 47
Joined: Sat Sep 22, 2012 6:38 pm
Location: Germany

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by cpg-at-work » Tue Dec 01, 2015 6:08 am

Good morning,

I don't think I have "db -> $prefix_notifications" in my db(?)

Regards
cpg

Satanasov
Registered User
Posts: 1180
Joined: Sun Jul 29, 2012 5:48 am
Name: Stanislav Atanasov
Contact:

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by Satanasov » Tue Dec 01, 2015 7:22 am

cpg-at-work wrote:Good morning,

I don't think I have "db -> $prefix_notifications" in my db(?)

Regards
cpg
Could you do me a favour and try and clean your cache?
For list of all my extensions go to https://github.com/satanasov
If you want custom functions in some of my products - PM me and we will discuss it.

cpg-at-work
Registered User
Posts: 47
Joined: Sat Sep 22, 2012 6:38 pm
Location: Germany

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by cpg-at-work » Tue Dec 01, 2015 7:37 am

Hallo,

I cleared the cache several times...

The problem occurs only with ONE Admin. Each time he want's to entry and writes username and password an submit - it comes to the problem.
An other admin has this problem not.

Regards
cpg

cpg-at-work
Registered User
Posts: 47
Joined: Sat Sep 22, 2012 6:38 pm
Location: Germany

Re: [BETA] phpBB Gallery

Post by cpg-at-work » Tue Dec 01, 2015 7:49 am

So I deleted the session key for this admin.

Now Work goes on ;-)

EDIT: my gladness was too early :(
The mistake aoccurs again.


Thanks
cpg

Locked

Return to “Extensions in Development”