[CDB] Loading indicator

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
User avatar
dmzx
Registered User
Posts: 768
Joined: Fri Sep 05, 2014 6:48 am
Location: The Netherlands
Contact:

[CDB] Loading indicator

Post by dmzx » Sat Nov 22, 2014 7:44 pm

Extension Name: Loading indicator
Author: Thorsten Hartmann / dmzx for 3.1.1

Extension Description::

phpBB 3.1 extension that displays the loading indication when pages are loaded

Extension Version: 1.0.0

Screenshot:
Image

Demo:
Dmzx-web.net

Extension Download:
http://dmzx.github.io/Loading-Indicator

Installation:
  1. 1. Download the latest release.
    2. Unzip the downloaded release, and change the name of the folder to `loadingindicator`.
    3. In the `ext` directory of your phpBB board, create a new directory named `dmzx` (if it does not already exist).
    4. Copy the `loadingindicator` folder to `/ext/dmzx/` if done correctly, you'll have the main extension class at (your forum root)/ext/dmzx/loadingindicator/composer.json
    5. Navigate in the ACP to `Customise -> Manage extensions`
    6. Look for `Loading indicator` under the Disabled Extensions list, and click its `Enable` link.
Last edited by dmzx on Thu May 28, 2015 5:39 pm, edited 5 times in total.
Contact me on dmzx-web.net
 Need a Host or buy me a beer Donate and try binance.com

User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 3374
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: [RC] Loading indicator

Post by janus_zonstraal » Sat Nov 22, 2014 8:11 pm

I think there is something wrong with your hosting.
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/b81VGV/ ... x-web.net/
34s to load :o
Sorry! My English is bat ;) !!!

User avatar
draky
Registered User
Posts: 247
Joined: Tue Dec 10, 2002 2:04 pm
Location: France
Name: Gilles W.
Contact:

Re: [RC] Loading indicator

Post by draky » Sun Nov 23, 2014 9:14 am

Not useful for me but in case you want french language "fr" :

Code: Select all

Loading = Chargement

User avatar
Walther
Registered User
Posts: 269
Joined: Fri Jul 09, 2004 5:21 pm
Location: The Netherlands

Re: [RC] Loading indicator

Post by Walther » Sun Nov 23, 2014 11:40 am

Nice, but when you use a different theme then prosilver, no dice... ;)

tct
Registered User
Posts: 24
Joined: Wed Jan 14, 2009 6:41 am

Re: [RC] Loading indicator

Post by tct » Sun Nov 23, 2014 12:11 pm

good good :D :D :D :D :D
Sorry! My English is not good!!!

User avatar
dmzx
Registered User
Posts: 768
Joined: Fri Sep 05, 2014 6:48 am
Location: The Netherlands
Contact:

Re: [RC] Loading indicator

Post by dmzx » Sun Nov 23, 2014 12:12 pm

Thats true prosilver based for now.
Contact me on dmzx-web.net
 Need a Host or buy me a beer Donate and try binance.com

User avatar
martin123456
I've Been Banned!
Posts: 726
Joined: Sat Mar 05, 2011 7:44 pm

Re: [RC] Loading indicator

Post by martin123456 » Sun Nov 23, 2014 1:02 pm

Click on a file download link and watch what happends.

Hint

Code: Select all

<!-- IF (SCRIPT_NAME == 'index' or SCRIPT_NAME == 'viewforum') -->
<!-- INCLUDEJS loading_indicator.js -->
<div id="loading-indicator">
    <span>
    <img src="{ROOT_PATH}images/file_logo.png" style="background: 0 40% no-repeat; margin-right: 3%;" alt=""/>
    </span>
    </div>
<!-- ENDIF -->

Code: Select all

<!-- IF S_CODE_UNTIDY and S_MESS_ON_INDEX Good If_Not_TIDY_Then_SUBMIT -->

User avatar
John connor
Registered User
Posts: 2190
Joined: Fri Nov 14, 2014 5:14 pm
Location: U S Of A
Name: Aaron
Contact:

Re: [RC] Loading indicator

Post by John connor » Sun Nov 23, 2014 1:21 pm

I installed this and my board goes down with a sql error and I have to reupload the directory. Any ideas? I am using other extensions so perhaps that it? I will try on my test board, but the host is down right now so I can't.

User avatar
Walther
Registered User
Posts: 269
Joined: Fri Jul 09, 2004 5:21 pm
Location: The Netherlands

Re: [RC] Loading indicator

Post by Walther » Sun Nov 23, 2014 1:44 pm

An SQL error AND your host is down for the moment, hmmm, I would wait for the host to get up again and retry, don't think it is in this extension.

User avatar
John connor
Registered User
Posts: 2190
Joined: Fri Nov 14, 2014 5:14 pm
Location: U S Of A
Name: Aaron
Contact:

Re: [RC] Loading indicator

Post by John connor » Sun Nov 23, 2014 2:06 pm

No, the test forum I was going to test this with is down. The forum I use is up, but when I tried this extension twice I get a sql error. It could be due to other extensions.

2 hosts.

1st Normal forum failed to use this extension with a sql error.

Test forum 2nd is down so I can't test.

User avatar
Walther
Registered User
Posts: 269
Joined: Fri Jul 09, 2004 5:21 pm
Location: The Netherlands

Re: [RC] Loading indicator

Post by Walther » Sun Nov 23, 2014 3:05 pm

would help (i think) if you post the SQL error you have.

User avatar
martin123456
I've Been Banned!
Posts: 726
Joined: Sat Mar 05, 2011 7:44 pm

Re: [RC] Loading indicator

Post by martin123456 » Sun Nov 23, 2014 3:41 pm

The one i use is hard coded from 3.0.12 ;) can be found on many sites.

Code: Select all

<!-- IF S_CODE_UNTIDY and S_MESS_ON_INDEX Good If_Not_TIDY_Then_SUBMIT -->

User avatar
John connor
Registered User
Posts: 2190
Joined: Fri Nov 14, 2014 5:14 pm
Location: U S Of A
Name: Aaron
Contact:

Re: [RC] Loading indicator

Post by John connor » Sun Nov 23, 2014 4:26 pm

Walther wrote:would help (i think) if you post the SQL error you have.

I just inquired about this on the support subforum. I'm having this problem with another extension too and I never had this problem before. I just recently changed hosts. viewtopic.php?f=466&p=13823001#p13823001

tct
Registered User
Posts: 24
Joined: Wed Jan 14, 2009 6:41 am

Re: [RC] Loading indicator

Post by tct » Thu Nov 27, 2014 1:01 pm

very good!
thanks!
Sorry! My English is not good!!!

Holger
Registered User
Posts: 1748
Joined: Tue Mar 12, 2002 3:54 pm
Location: Hannover

Re: [RC] Loading indicator

Post by Holger » Thu Nov 27, 2014 1:28 pm

Swedish translation if you want to add:

Code: Select all

Loading = Laddar

Locked

Return to “Extensions in Development”