[3.2][BETA] User Topic Count

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Get Involved
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
User avatar
martti
Registered User
Posts: 662
Joined: Thu Jul 31, 2014 8:23 am
Location: Belgium

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by martti » Mon May 18, 2015 9:25 am

Komanche wrote:sometimes not working... some users have 0 topics, but they have topics...

tried to resync as described on github, but worked only partially...
Indeed, the extension is only in alpha stage. The counting is not correct yet.

User avatar
thunderchero
Registered User
Posts: 129
Joined: Sun Nov 03, 2013 10:16 pm

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by thunderchero » Tue Jun 02, 2015 1:23 pm

martti wrote:
Komanche wrote:sometimes not working... some users have 0 topics, but they have topics...

tried to resync as described on github, but worked only partially...
Indeed, the extension is only in alpha stage. The counting is not correct yet.
I experienced same issue. post count displays wrong, but if you click on link to topics it displays correct topics and total (maybe you could get topic total from search page?)

but one other thing I was glad to see forum permissions seemed to be working correctly for hidden sections. :D

nice extension hope to see it validated soon

thunderchero

User avatar
SalazarAG
Registered User
Posts: 665
Joined: Mon Mar 30, 2015 10:48 am

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by SalazarAG » Thu Jun 11, 2015 7:27 am

Hello! How to solve the conflict problem with ThanksForPost extension?

It is doubling, tripling, quadrupling the Topics column

Image
I'm sorry for my English. Google Translator does a bad job. :D

User avatar
martti
Registered User
Posts: 662
Joined: Thu Jul 31, 2014 8:23 am
Location: Belgium

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by martti » Thu Jun 11, 2015 7:32 am

SalazarAG wrote:Hello! How to solve the conflict problem with ThanksForPost extension?

It is doubling, tripling, quadrupling the Topics column
I have not been able yet to reproduce this issue. When does it occur?

User avatar
Galixte de EzCom
Registered User
Posts: 945
Joined: Mon Oct 04, 2004 11:14 pm
Location: France
Name: Raphaël M.
Contact:

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by Galixte de EzCom » Thu Jun 11, 2015 12:34 pm

SalazarAG wrote:Hello! How to solve the conflict problem with ThanksForPost extension?

It is doubling, tripling, quadrupling the Topics column

...
Hi,

what are the extensions installed on your board ?
Communau EzCom
📖 « Traductions d’extensions & styles pour phpBB 3.1.x & 3.2.x ».
📋 Lists of all extensions identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.
📋 Lists of all styles identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.

Image Tu as un forum et tu veux aussi un site web ? Regarde par ici.

User avatar
SalazarAG
Registered User
Posts: 665
Joined: Mon Mar 30, 2015 10:48 am

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by SalazarAG » Thu Jun 11, 2015 5:48 pm

martti wrote:
SalazarAG wrote:Hello! How to solve the conflict problem with ThanksForPost extension?

It is doubling, tripling, quadrupling the Topics column
I have not been able yet to reproduce this issue. When does it occur?
He began to experience this problem when installed the extension Thanks For Post.
Even I had to uninstall it.
Galixte de EzCom wrote:
SalazarAG wrote:Hello! How to solve the conflict problem with ThanksForPost extension?

It is doubling, tripling, quadrupling the Topics column

...
Hi,

what are the extensions installed on your board ?
Hello, I have the following extensions installed:

ABBC3
Topics Count
Board Rules
Quick Reply
PrettyTopic
ThanksForPost (disabled)

However, ext worked well with all the others, the error started after installing the ThanksFP.
I'm sorry for my English. Google Translator does a bad job. :D

User avatar
Galixte de EzCom
Registered User
Posts: 945
Joined: Mon Oct 04, 2004 11:14 pm
Location: France
Name: Raphaël M.
Contact:

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by Galixte de EzCom » Thu Jun 11, 2015 5:58 pm

Hi,

i have the same issue, but, martti doesn't found the problem.

You have installed Quick Reply extension, it's the extension who has the more problems with others extensions (with Quickedit, with Post merging, with Rank Post Styling, with ABBC3), maybe it's again this extension.
Communau EzCom
📖 « Traductions d’extensions & styles pour phpBB 3.1.x & 3.2.x ».
📋 Lists of all extensions identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.
📋 Lists of all styles identified for phpBB 3.1.x & 3.2.x.

Image Tu as un forum et tu veux aussi un site web ? Regarde par ici.

User avatar
martti
Registered User
Posts: 662
Joined: Thu Jul 31, 2014 8:23 am
Location: Belgium

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by martti » Thu Jun 11, 2015 6:46 pm

I've also installed the Quick Reply now (and enabled in a forum) but still don't see the issue. You have disabled the Thanks For Post and you still see the issue?

User avatar
SalazarAG
Registered User
Posts: 665
Joined: Mon Mar 30, 2015 10:48 am

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by SalazarAG » Fri Jun 12, 2015 4:26 am

I also thought that the error could be the extension Quick Reply, but not really.

martti after uninstalling the Thanks For Post the problem is resolved, the loops stopped.
I'm sorry for my English. Google Translator does a bad job. :D

1nv1s1bl3
Registered User
Posts: 115
Joined: Fri Nov 26, 2010 11:03 am

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by 1nv1s1bl3 » Fri Nov 27, 2015 8:37 am

Hey :) Is there any progress on this plugin?

User avatar
martti
Registered User
Posts: 662
Joined: Thu Jul 31, 2014 8:23 am
Location: Belgium

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by martti » Fri Nov 27, 2015 8:41 am

1nv1s1bl3 wrote:Hey :) Is there any progress on this plugin?
Not really. I've got a lack of time at the moment.

User avatar
SalazarAG
Registered User
Posts: 665
Joined: Mon Mar 30, 2015 10:48 am

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by SalazarAG » Sun Jul 03, 2016 7:23 pm

Hi Martti

I have following error when I enable the extension Welcome Topic Robot (here)

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/ext/marttiphpbb/usertopiccount/event/hard_update_listener.php on line 129: Undefined index: poster_id
SQL ERROR [ mysqli ]

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3 [1064]

SQL

UPDATE phpbb_users SET user_topic_count = user_topic_count + 1 WHERE user_id =

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php
LINE: 855
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php
LINE: 193
CALL: phpbb\db\driver\driver->sql_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/factory.php
LINE: 329
CALL: phpbb\db\driver\mysqli->sql_query()

FILE: [ROOT]/ext/marttiphpbb/usertopiccount/event/hard_update_listener.php
LINE: 130
CALL: phpbb\db\driver\factory->sql_query()

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: marttiphpbb\usertopiccount\event\hard_update_listener->core_submit_post_end()

FILE: [ROOT]/vendor/symfony/event-dispatcher/Symfony/Component/EventDispatcher/EventDispatcher.php
LINE: 158
CALL: call_user_func()

FILE: [ROOT]/vendor/symfony/event-dispatcher/Symfony/Component/EventDispatcher/EventDispatcher.php
LINE: 46
CALL: Symfony\Component\EventDispatcher\EventDispatcher->doDispatch()

FILE: [ROOT]/phpbb/event/dispatcher.php
LINE: 60
CALL: Symfony\Component\EventDispatcher\EventDispatcher->dispatch()

FILE: [ROOT]/phpbb/event/dispatcher.php
LINE: 46
CALL: phpbb\event\dispatcher->dispatch()

FILE: [ROOT]/includes/functions_posting.php
LINE: 2458
CALL: phpbb\event\dispatcher->trigger_event()

FILE: [ROOT]/ext/elias/welcometopicrobot/event/listener.php
LINE: 168
CALL: submit_post()

FILE: [ROOT]/ext/elias/welcometopicrobot/event/listener.php
LINE: 74
CALL: elias\welcometopicrobot\event\listener->create_welcome_topic()

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: elias\welcometopicrobot\event\listener->send_topic()

FILE: [ROOT]/vendor/symfony/event-dispatcher/Symfony/Component/EventDispatcher/EventDispatcher.php
LINE: 158
CALL: call_user_func()

FILE: [ROOT]/vendor/symfony/event-dispatcher/Symfony/Component/EventDispatcher/EventDispatcher.php
LINE: 46
CALL: Symfony\Component\EventDispatcher\EventDispatcher->doDispatch()

FILE: [ROOT]/phpbb/event/dispatcher.php
LINE: 60
CALL: Symfony\Component\EventDispatcher\EventDispatcher->dispatch()

FILE: [ROOT]/phpbb/event/dispatcher.php
LINE: 46
CALL: phpbb\event\dispatcher->dispatch()

FILE: [ROOT]/phpbb/user.php
LINE: 184
CALL: phpbb\event\dispatcher->trigger_event()

FILE: [ROOT]/index.php
LINE: 29
CALL: phpbb\user->setup()
[/code[

How do I solve this?
I'm sorry for my English. Google Translator does a bad job. :D

User avatar
martti
Registered User
Posts: 662
Joined: Thu Jul 31, 2014 8:23 am
Location: Belgium

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by martti » Sun Jul 03, 2016 8:10 pm

@SalazarAG I got stuck with this extension. Best is to disable it at the moment.

User avatar
eunaumtenhoid
Registered User
Posts: 760
Joined: Wed Jun 03, 2009 12:46 am
Location: ????

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by eunaumtenhoid » Sun Sep 18, 2016 2:24 pm

MANY users are with the number of topics to 0 , it's a bug? and the same has various topics
My translations of the extensions for Brazilian Portuguese
https://github.com/phpBBTraducoes

User avatar
martti
Registered User
Posts: 662
Joined: Thu Jul 31, 2014 8:23 am
Location: Belgium

Re: [ALPHA] User Topic Count

Post by martti » Sun Sep 18, 2016 3:17 pm

eunaumtenhoid wrote:MANY users are with the number of topics to 0 , it's a bug? and the same has various topics
It's ALPHA. This project is on halt because lack of the right event-triggers.

Post Reply

Return to “Extensions in Development”

Who is online

Users browsing this forum: Roots and 25 guests