Page 3 of 13

Re: [RC] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 9:03 am
by girello
Hi
i have installed this ext but i see only first image
why?
this is my site
http://www.photogirello.it/forummn

tnx

Re: [RC] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 10:10 am
by cece74
Editing the file be careful that the last image has NOT comma:

Code: Select all

               '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'
                  
EDIT:
Translate in Italian:
L'ultima immagine NON deve avere la virgola finale.

Re: [RC] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 10:22 am
by girello
i use original file, only changed image inside...

Code: Select all

<!-- INCLUDECSS @sanfi_fadeheader/fadeheader.css -->


<!--fade-header by Slash www.wiizard.it-->
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
            
            var imgArr = new Array( // path immagini
               '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'
               );
               
            var preloadArr = new Array();
            var i;
            
            /* preload immagini*/
            for(i=0; i < imgArr.length; i++){
               preloadArr[i] = new Image();
               preloadArr[i].src = imgArr[i];
            }
            
            var currImg = 1;
            var intID = setInterval(changeImg, 10000); // l' immagine cambia ogni: in millisecondi /
            
            function changeImg(){
               $('.headerbar').animate({opacity: 0}, 1, function(){
                  $(this).css('background','url(' + preloadArr[currImg++%preloadArr.length].src +')');
               }).animate({opacity: 1}, 1000);
            }
 
         });
</script>
<!--fade-header by Slash www.wiizard.it-->
and fade header

Code: Select all

@media screen and (min-width: 800px){
.headerbar  {
       background: url(./images/header.jpg);
	margin-bottom: 4px;
        height: 290px;
	width: 1190px;

now i have disable, remove, clear all and reinstall original ext.
but i have problem again... damn it is a good extension for me.... help me :D

Re: [RC] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 10:52 am
by cece74
ok I understand the problem


do so :

find and delete all

Code: Select all

{ROOT}

Re: [RC] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 11:03 am
by girello
work!!!!!!!!!! tnx Cece!!!

Re: [RC] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 11:16 am
by cece74
girello wrote:work!!!!!!!!!! tnx Cece!!!

thanks , I will release a fix as soon as possible

Re: [RC] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 11:33 am
by cece74
version 1.0.3 released

used INCLUDESSJS and correct bugs :D

Re: [RC] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 3:29 pm
by uruguayito
girello wrote:i use original file, only changed image inside...

Code: Select all

<!-- INCLUDECSS @sanfi_fadeheader/fadeheader.css -->


<!--fade-header by Slash www.wiizard.it-->
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
            
            var imgArr = new Array( // path immagini
               '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
	 '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'
               );
               
            var preloadArr = new Array();
            var i;
            
            /* preload immagini*/
            for(i=0; i < imgArr.length; i++){
               preloadArr[i] = new Image();
               preloadArr[i].src = imgArr[i];
            }
            
            var currImg = 1;
            var intID = setInterval(changeImg, 10000); // l' immagine cambia ogni: in millisecondi /
            
            function changeImg(){
               $('.headerbar').animate({opacity: 0}, 1, function(){
                  $(this).css('background','url(' + preloadArr[currImg++%preloadArr.length].src +')');
               }).animate({opacity: 1}, 1000);
            }
 
         });
</script>
<!--fade-header by Slash www.wiizard.it-->
and fade header

Code: Select all

@media screen and (min-width: 800px){
.headerbar  {
       background: url(./images/header.jpg);
	margin-bottom: 4px;
        height: 290px;
	width: 1190px;

now i have disable, remove, clear all and reinstall original ext.
but i have problem again... damn it is a good extension for me.... help me :D
I have same problem ...an I use original ext with images included ... and I have install
cece74 wrote:version 1.0.3 released

used INCLUDESSJS and correct bugs :D

???

Re: [RC1] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 3:53 pm
by cece74
you probably have the forum in a subfolder

download the new version

http://test.edu.jetzt/fadeheader.zip

open the file and edit fade.js

find

Code: Select all

'/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
    '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
    '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
    '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'
replace

Code: Select all

'/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',
                     '/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',
    '/yoursubfolder/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',
    '/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',
    '/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',
                  '/yoursubfolder/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'

Obviously you will need to change / yoursubfolder /
with the name of your subfolder

Re: [RC1] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 4:01 pm
by uruguayito
you right cece74 :mrgreen:

works perfect!

thanks :good

Re: [RC1] Fade Header

Posted: Fri Jan 23, 2015 4:02 pm
by cece74
uruguayito wrote:you right cece74 :mrgreen:

works perfect!

thanks :good
are happy about this :D :D

Re: [RC1] Fade Header

Posted: Sat Jan 24, 2015 7:14 pm
by alhitary
how many header images I can add ?

I see now 6 header images, can i add more ?

Re: [RC1] Fade Header

Posted: Sat Jan 24, 2015 7:52 pm
by cece74
Yes, all the ones you want. Remember that in the script the last image should not have the final comma

Re: [RC1] Fade Header

Posted: Mon Feb 09, 2015 1:15 pm
by cece74
Fix ver 1.0.4

Re: [RC1] Fade Header

Posted: Mon Feb 09, 2015 2:19 pm
by girello
It is possible to make sure that the images are reduced according to the mode of display ? example , PCs, tablets , smartphones
tnx cece