[CDB] Fade Header

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Ideas Centre
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

I see it on mobile devices well. What do you mean?
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

Fix responsive. :D
User avatar
warex
Registered User
Posts: 48
Joined: Fri Jul 08, 2011 7:22 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by warex »

Hi, install this ex and just see image 5, which may be the problem ?, my site http://warex.260mb.net/phpbb/index.php tests, thanks.

Code: Select all

$(document).ready(function(){

            

            var imgArr = new Array( // path immagini

               '/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header.jpg',

                     '/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',

	 '/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header2.jpg',

	 '/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header3.jpg',

	 '/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header4.jpg',

                  '/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header5.jpg'

               );

               

            var preloadArr = new Array();

            var i;

            

            /* preload immagini*/

            for(i=0; i < imgArr.length; i++){

               preloadArr[i] = new Image();

               preloadArr[i].src = imgArr[i];

            }

            

            var currImg = 1;

            var intID = setInterval(changeImg, 10000); // l' immagine cambia ogni: in millisecondi /

            

            function changeImg(){

               $('.headerbar').animate({opacity: 0}, 1, function(){

                  $(this).css('background','url(' + preloadArr[currImg++%preloadArr.length].src +')');

               }).animate({opacity: 1}, 1000);

            }

 

         });
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

Your should be a path problem, because you have the forum to folder:
viewtopic.php?f=456&t=2290016&start=30#p13910751

Let me know
User avatar
2600
I've Been Banned!
Posts: 2567
Joined: Fri Nov 14, 2014 5:14 pm
Location: Area-51

Re: [RC1] Fade Header

Post by 2600 »

Okay, I installed this and I just see the header.jpg. It won't fade to header1.jpg. I have just two banners installed. My forum is just in Public_HTML.

Also it made the banner a little larger than what it was before.

This is the path. /home/systechf/public_html/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/js

I'm using Aero Black theme. Not sure if that matters.

Here's my forum. I have it set for 7 seconds. http://systechforum.net/
Morpheus: Unfortunately, no one can be told what The Matrix is. You'll have to see it for yourself.
Hack me.
Consider a canary token.
The nature of my chosen username
:ugeek:
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

You put pictures all the same. :)
I suggest height 190 pixels
User avatar
warex
Registered User
Posts: 48
Joined: Fri Jul 08, 2011 7:22 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by warex »

cece74 wrote:Your should be a path problem, because you have the forum to folder:
viewtopic.php?f=456&t=2290016&start=30#p13910751

Let me know
sorry for not understanding, that should change ?, I tried deleting this line ... {ROOT} ... and leave it in the following ways:

Code: Select all

"/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',"

Code: Select all

"/htdocs/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',"

Code: Select all

"/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',"

Code: Select all

"./images/header1.jpg',"
but it did not work any, appreciate your help, greetings.
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

warex wrote:
cece74 wrote:Your should be a path problem, because you have the forum to folder:
viewtopic.php?f=456&t=2290016&start=30#p13910751

Let me know
sorry for not understanding, that should change ?, I tried deleting this line ... {ROOT} ... and leave it in the following ways:

Code: Select all

"/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',"

Code: Select all

"/htdocs/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',"

Code: Select all

"/phpbb/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',"

Code: Select all

"./images/header1.jpg',"
but it did not work any, appreciate your help, greetings.

Try it:
{ROOT}/ext/sanfi/fadeheader/styles/all/theme/images/header1.jpg',


I am preparing an amendment to this problem. But it takes time.
User avatar
warex
Registered User
Posts: 48
Joined: Fri Jul 08, 2011 7:22 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by warex »

cece74 wrote:

I am preparing an amendment to this problem. But it takes time.
It did not work, I hope an update in the future, greetings.
User avatar
2600
I've Been Banned!
Posts: 2567
Joined: Fri Nov 14, 2014 5:14 pm
Location: Area-51

Re: [RC1] Fade Header

Post by 2600 »

cece74 wrote:You put pictures all the same. :)
I suggest height 190 pixels

I just had two pictures that were different. I used the remaining pictures to fill the gap of what the script was calling for. Head4r1-header5 because I was getting a tom of 404 errors in my error log. I have an extension that logs 404 errors. It should have cycled just the two different pictures.

Do I have to change the code in fadeheader.css at all?

All I see is this:

Code: Select all

@media screen and (min-width: 800px){
.headerbar  {
       background: url(./images/header5.jpg); 
	margin-bottom: 4px;
       max-width:100%;
       height:180px;      
    }
Why is there just header5?
Morpheus: Unfortunately, no one can be told what The Matrix is. You'll have to see it for yourself.
Hack me.
Consider a canary token.
The nature of my chosen username
:ugeek:
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

Have you tried with prosilver? I see a problem in the header of that theme. The logo flashes!
MaFeSa
Registered User
Posts: 175
Joined: Wed Feb 11, 2009 7:48 am

Re: [RC1] Fade Header

Post by MaFeSa »

Great extension, many thanks!!
User avatar
cece74
Registered User
Posts: 498
Joined: Mon Jan 12, 2015 8:55 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by cece74 »

Please. If you install this extension you put a link to your forum. I believe that it is only compatible with prosilver. Thank You.
User avatar
lopoto
Registered User
Posts: 108
Joined: Thu Feb 12, 2015 3:13 pm

Re: [RC1] Fade Header

Post by lopoto »

thx. for great extensions , working well in your own photos :D
User avatar
2600
I've Been Banned!
Posts: 2567
Joined: Fri Nov 14, 2014 5:14 pm
Location: Area-51

Re: [RC1] Fade Header

Post by 2600 »

It will only work with Prosilver? That sucks.

Can any one confirm that this works with a different theme?

Is there any way to get this to work with the Aero Black theme?
Morpheus: Unfortunately, no one can be told what The Matrix is. You'll have to see it for yourself.
Hack me.
Consider a canary token.
The nature of my chosen username
:ugeek:
Locked

Return to “Extensions in Development”