[DEV] Button menu

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Anti-Spam Guide
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
User avatar
bennybernaer
Registered User
Posts: 109
Joined: Tue Mar 22, 2011 9:53 pm
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by bennybernaer » Mon Aug 24, 2015 10:09 am

dmzx wrote:
bennybernaer wrote:How can I put the menu bar under the header?
The style is: we_universal

Image

Try to change the event name overall_header_navbar_before.html in Buttonmenu/styles/prosilver/template/event to overall_header_navigation_append.html and clear the cache and see if it works then.
Also does not work... :(

Image

User avatar
dmzx
Registered User
Posts: 780
Joined: Fri Sep 05, 2014 6:48 am
Location: The Netherlands
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by dmzx » Tue Aug 25, 2015 2:45 pm

overall_header_page_body_before.html but you need to adjust some css after
Contact me on dmzx-web.net
 Need a Host or buy me a beer Donate and try binance.com

rrbailey89
Registered User
Posts: 248
Joined: Fri Oct 24, 2014 3:00 pm

Re: [DEV] Button menu

Post by rrbailey89 » Tue Aug 25, 2015 3:54 pm

Is there anything I could be doing wrong or is there more information you need from me to troubleshoot whats going on here?

please see this post viewtopic.php?f=456&t=2330071&start=15#p14178601

Id really like to use this. I see a lot of potential.

User avatar
dmzx
Registered User
Posts: 780
Joined: Fri Sep 05, 2014 6:48 am
Location: The Netherlands
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by dmzx » Tue Aug 25, 2015 4:09 pm

rrbailey89 wrote:Is there anything I could be doing wrong or is there more information you need from me to troubleshoot whats going on here?

please see this post viewtopic.php?f=456&t=2330071&start=15#p14178601

Id really like to use this. I see a lot of potential.

Can you change overall_header_navbar_before.html to overall_header_breadcrumbs_before.html and see if it works.
You need to adjust also the css after that.
Contact me on dmzx-web.net
 Need a Host or buy me a beer Donate and try binance.com

rrbailey89
Registered User
Posts: 248
Joined: Fri Oct 24, 2014 3:00 pm

Re: [DEV] Button menu

Post by rrbailey89 » Tue Aug 25, 2015 4:46 pm

dmzx wrote:
rrbailey89 wrote:Is there anything I could be doing wrong or is there more information you need from me to troubleshoot whats going on here?

please see this post viewtopic.php?f=456&t=2330071&start=15#p14178601

Id really like to use this. I see a lot of potential.

Can you change overall_header_navbar_before.html to overall_header_breadcrumbs_before.html and see if it works.
You need to adjust also the css after that.
I will have to try that later and report back. But in the mean time what what css edits should I be making? I only see one mention of css edits and its for the rounded corners.

Sorry if this is a dumb question.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66858
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by Lumpy Burgertushie » Tue Aug 25, 2015 4:58 pm

the background colors etc. are all done with the css and until you change them it will look rather strange with your style to have it all blue etc.


robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

rrbailey89
Registered User
Posts: 248
Joined: Fri Oct 24, 2014 3:00 pm

Re: [DEV] Button menu

Post by rrbailey89 » Tue Aug 25, 2015 5:31 pm

Lumpy Burgertushie wrote:the background colors etc. are all done with the css and until you change them it will look rather strange with your style to have it all blue etc.


robert
I understand now. Thank you.

rrbailey89
Registered User
Posts: 248
Joined: Fri Oct 24, 2014 3:00 pm

Re: [DEV] Button menu

Post by rrbailey89 » Tue Aug 25, 2015 8:45 pm

So renaming the file worked. But then I took at look at the css and I have no idea what edits to make to make it black and attached to the already black part there from my theme. Also it seems that no settings in the ACP have any affect. I assigned a color in the ACP to the theme im using and told it not to display the search bar and it still does. And the color did not change.

So basically what css edits do I need to make to change the color to black and how can I put the search bar back where it was?

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66858
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by Lumpy Burgertushie » Tue Aug 25, 2015 9:15 pm

link to your board so we can see what you are doing.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

rrbailey89
Registered User
Posts: 248
Joined: Fri Oct 24, 2014 3:00 pm

Re: [DEV] Button menu

Post by rrbailey89 » Tue Aug 25, 2015 9:23 pm

Lumpy Burgertushie wrote:link to your board so we can see what you are doing.

robert
My Board

This is where the search bar should be

Image

I have the color set to black for pbtech in the ACP and the search bar turned off for blue. But the color being displayed is blue with no search bar.

Holger
Registered User
Posts: 1760
Joined: Tue Mar 12, 2002 3:54 pm
Location: Hannover

Re: [DEV] Button menu

Post by Holger » Sun Aug 30, 2015 3:59 pm

I like this ext very much!
But this is what it looks like on my iPhone6

Image

Image

Slechtvalk
Registered User
Posts: 34
Joined: Tue Jan 15, 2008 12:56 pm

Re: [DEV] Button menu

Post by Slechtvalk » Thu Sep 10, 2015 8:33 am

Hello! Thank you for that extension. I am waiting a long time for an alternative since navbar is abandoned.

Interesting is, your extension grabs existing links and shows them, but i have no idea from where. the link menu in its own acp is empty but one link. those 2 menu item from left are grabbed somewhere else from phpbb... but where?
-------
edit:
if the old abandoned navbar extension is active this extension grabs links from navbar
-------


And the second thing, i dont get it to use the gray images. I set gray to prosilver which we use, but it shows it blue. I dont wont to delete the unused colors in acp, so how about "deactivate" button? So it would be easy to force a color.

you can see our forum at

http://www.blutige-templer.de/forum/
Version 3.1.5
Buttonmenu 1.0.0

Image

Thank you for any help.


Holger
Registered User
Posts: 1760
Joined: Tue Mar 12, 2002 3:54 pm
Location: Hannover

Re: [DEV] Button menu

Post by Holger » Mon Sep 28, 2015 6:55 am

dmzx is this still in development?
Would it be possible to have the menu floating on top when scrolling down?

User avatar
yasser33311
Registered User
Posts: 266
Joined: Sat Jul 27, 2013 1:27 pm
Location: algeria
Name: yasser ghe
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by yasser33311 » Mon Oct 05, 2015 7:06 pm

PhpBB Services - install, update, upgrade, customize: PM

Post Reply

Return to “Extensions in Development”