[DEV] Button menu

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Ideas Centre
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
thecaretaker1
Registered User
Posts: 24
Joined: Tue Dec 30, 2014 8:38 pm

Re: [DEV] Button menu

Post by thecaretaker1 » Sun Jun 26, 2016 6:25 am

Thanks MOB. Although I only have 4 parentbuttons, I have around 50 or so links in total and you are spot on. By constantly pressing the up button finally moved the parentbutton up.

Thanks again!

User avatar
Austeyr
Registered User
Posts: 22
Joined: Thu Jun 23, 2016 5:48 am
Location: Australia
Name: Randell Monaghan
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by Austeyr » Fri Jul 01, 2016 2:05 am

yasser33311 wrote:please add a responsive menu, i suggest this:
https://github.com/ymc-thzi/mobile-menu ... -demo.html
demo: http://tajribaty.com/forum/

Thanks awesome this is the only problem i had with this extension but you seemed to have fixed the problem how did you install it what files did you edit could you do a walk through here on this thread for us or start a new thread and post link here.

Cheeers in advance looking forward to your reply.
My phpBB Forum Oxaus Community Forum.
It's more than just a forum. you need to see this.

My Sons phpBB Forum Happy Forum.
He's only 6 Months Old. World's Youngest Webmaster ?

Fav Quote :
The only thing necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.
~
Edmund Burke

User avatar
yasser33311
Registered User
Posts: 221
Joined: Sat Jul 27, 2013 1:27 pm
Location: algeria
Name: yasser ghe
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by yasser33311 » Fri Jul 01, 2016 7:54 pm

Austeyr wrote:
yasser33311 wrote:please add a responsive menu, i suggest this:
https://github.com/ymc-thzi/mobile-menu ... -demo.html
demo: http://tajribaty.com/forum/

Thanks awesome this is the only problem i had with this extension but you seemed to have fixed the problem how did you install it what files did you edit could you do a walk through here on this thread for us or start a new thread and post link here.

Cheeers in advance looking forward to your reply.
i did that manually by modification, not by extension
PhpBB Services - install, update, upgrade, customize: https://phpbb.services

harris1
Registered User
Posts: 34
Joined: Thu Mar 13, 2014 11:31 am

Re: [DEV] Button menu

Post by harris1 » Fri Jul 22, 2016 1:15 pm

Hi,
extra button to sub-menu is it possible? (one layer down)

For example.
Workshops ---> Workshops 2012 ---> June


thank you.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 63196
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by Lumpy Burgertushie » Fri Jul 22, 2016 6:58 pm

just edit the extension html files with whatever menu items you wish.

robert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.
Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

New phpbb 3.0 support site

harris1
Registered User
Posts: 34
Joined: Thu Mar 13, 2014 11:31 am

Re: [DEV] Button menu

Post by harris1 » Sat Jul 23, 2016 9:30 pm

Lumpy Burgertushie wrote:just edit the extension html files with whatever menu items you wish.

robert
Thank you for your answer, but I am not sure what can I do...
Please give me an example.

Thank you.

harris1
Registered User
Posts: 34
Joined: Thu Mar 13, 2014 11:31 am

Re: [DEV] Button menu

Post by harris1 » Mon Jul 25, 2016 5:18 am

harris1 wrote:
Lumpy Burgertushie wrote:just edit the extension html files with whatever menu items you wish.

robert
Thank you for your answer, but I am not sure what can I do...
Please give me an example.

Thank you.
?????

harris1
Registered User
Posts: 34
Joined: Thu Mar 13, 2014 11:31 am

Re: [DEV] Button menu

Post by harris1 » Wed Jul 27, 2016 5:41 am

harris1 wrote:Hi,
extra button to sub-menu is it possible? (one layer down)

For example.
Workshops ---> Workshops 2012 ---> June


thank you.

Please enlighten me

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 63196
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by Lumpy Burgertushie » Wed Jul 27, 2016 2:56 pm

sorry, I was mistaken about how to do it in this extension. to make a new layer under a button you do it in the admin panel under the extension tab.

click on extension tab, click on buttons, create a name for your new menu item down where it says "create new button" then click that button.

on the next page , fill in the blanks , choose the parent for that new menu link which will be the menu item you want it to go under.

you should be able to create any number of menu levels that way.

robert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.
Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

New phpbb 3.0 support site

harris1
Registered User
Posts: 34
Joined: Thu Mar 13, 2014 11:31 am

Re: [DEV] Button menu

Post by harris1 » Wed Jul 27, 2016 7:14 pm

Lumpy Burgertushie wrote:sorry, I was mistaken about how to do it in this extension. to make a new layer under a button you do it in the admin panel under the extension tab.

click on extension tab, click on buttons, create a name for your new menu item down where it says "create new button" then click that button.

on the next page , fill in the blanks , choose the parent for that new menu link which will be the menu item you want it to go under.

you should be able to create any number of menu levels that way.

robert
Hi, doesn't works. The message was : "This button can't became a subbutton because it has subbuttons."

The maximum buttons are : Button1 ---> button2 . You cannot subbutton under button2

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 63196
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by Lumpy Burgertushie » Wed Jul 27, 2016 10:33 pm

well, then I guess you can't do it. If you need more levels then you will have to do it another way.
I created the same basic menu for prosilver but with more levels.

see it here:
http://phpbbusers.com/3.1/

if you like that menu, you can download the style from here:
http://phpbbusers.com/support/31_styles/promenu.zip

download it, install it and switch to that style for your board.

then, you can edit the menu.html file as you wish.

you can also the css files to change the colors etc.


luck,
robert

EDIT:
I have changed this. I now have the exact duplicate of the menu found here at phpbb.com.

see it at the same place
http://phpbbusers.com/3.1/
but the download is different.
http://phpbbusers.com/support/31_styles ... menu31.zip

edit the com-menu.html file to change the menu items.
Last edited by Lumpy Burgertushie on Sun Oct 09, 2016 3:00 pm, edited 2 times in total.
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.
Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

New phpbb 3.0 support site

User avatar
KhurramMunawar
Registered User
Posts: 534
Joined: Tue Mar 25, 2014 2:20 am
Location: Islamabad, Pakistan
Name: Khurram Munawar
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by KhurramMunawar » Sat Oct 08, 2016 7:24 am

it doesn't make any difference when i assign a color to the style.

it remains the same.
My forum:
DearHelper.org
Get Free Traffic To Your Website
Trafficonic.com - Free Traffic To Your Website

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 63196
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by Lumpy Burgertushie » Sat Oct 08, 2016 1:26 pm

KhurramMunawar wrote:it doesn't make any difference when i assign a color to the style.

it remains the same.
yes that is a bug that apparently never got fixed.

see my edit to my post just above yours.


robert
I am available for custom work on a donation basis. Please send me a PM with your needs.
Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

New phpbb 3.0 support site

User avatar
KhurramMunawar
Registered User
Posts: 534
Joined: Tue Mar 25, 2014 2:20 am
Location: Islamabad, Pakistan
Name: Khurram Munawar
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by KhurramMunawar » Sun Oct 09, 2016 8:04 am

yes that is a bug that apparently never got fixed.

see my edit to my post just above yours.

the link u given to download the menu is not valid.
My forum:
DearHelper.org
Get Free Traffic To Your Website
Trafficonic.com - Free Traffic To Your Website

User avatar
KhurramMunawar
Registered User
Posts: 534
Joined: Tue Mar 25, 2014 2:20 am
Location: Islamabad, Pakistan
Name: Khurram Munawar
Contact:

Re: [DEV] Button menu

Post by KhurramMunawar » Sun Oct 09, 2016 8:36 am

My forum:
DearHelper.org
Get Free Traffic To Your Website
Trafficonic.com - Free Traffic To Your Website

Post Reply

Return to “Extensions in Development”

Who is online

Users browsing this forum: nou nou, RomaamoR, rxu, Yahoo [Bot] and 21 guests