[3.3][RC] Autolinks 1.3.3

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Ideas Centre
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
romeo_piter
Registered User
Posts: 83
Joined: Mon Nov 09, 2009 7:11 pm
Location: Russia

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by romeo_piter »

Addition doesn't work for me anyway. Tried to reinstall several times.
1.0.5 works fine )
User avatar
pierredu
Registered User
Posts: 1102
Joined: Thu Nov 01, 2012 8:04 am
Location: Paris (France)

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by pierredu »

Are you sure that you downloaded the latest version ? As I told you in a former message, I checked all three operations.
Just a silly idea: are you trying to add a link from a virgin installation (without any link)? I can't test now, but I'll check tomorrow.

As promised, I checked and it works, even in this situation.
romeo_piter
Registered User
Posts: 83
Joined: Mon Nov 09, 2009 7:11 pm
Location: Russia

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by romeo_piter »

pierredu wrote:Are you sure that you downloaded the latest version ?
Absolutely
pierredu wrote: Just a silly idea: are you trying to add a link from a virgin installation (without any link)?
Of course
pierredu wrote: As promised, I checked and it works, even in this situation.
Not in my case. (
User avatar
pierredu
Registered User
Posts: 1102
Joined: Thu Nov 01, 2012 8:04 am
Location: Paris (France)

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by pierredu »

Can you show me the content of this entry? Can you create a simple entry with test as keyword and the URL of this topic?
romeo_piter
Registered User
Posts: 83
Joined: Mon Nov 09, 2009 7:11 pm
Location: Russia

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by romeo_piter »

pierredu wrote:Can you show me the content of this entry? Can you create a simple entry with test as keyword and the URL of this topic?
I can't create any entry. When I click "add new link" the page starts loading forever and nothing happens.

http://s018.radikal.ru/i507/1604/37/2864cff4323e.jpg
User avatar
pierredu
Registered User
Posts: 1102
Joined: Thu Nov 01, 2012 8:04 am
Location: Paris (France)

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by pierredu »

Well, the link given doesn't exactly links to a computer picture.
It must be a mistake.
I don't need that type of information.

Could you check whether the table (phpbb3)_autolinks really exists, what is its structure?
What is your database system?
romeo_piter
Registered User
Posts: 83
Joined: Mon Nov 09, 2009 7:11 pm
Location: Russia

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by romeo_piter »

Here is the table structure:
http://s11.radikal.ru/i183/1604/c3/c2fd6574753e.jpg

MySQL 5.5.43-0+deb7u1
User avatar
pierredu
Registered User
Posts: 1102
Joined: Thu Nov 01, 2012 8:04 am
Location: Paris (France)

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by pierredu »

This is exactly what I create in the migration file.
I'm clueless.

On the other hand, looking at the screen capture again, do you have a list of your forums at the bottom?
User avatar
pierredu
Registered User
Posts: 1102
Joined: Thu Nov 01, 2012 8:04 am
Location: Paris (France)

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by pierredu »

I had another idea.
In your screeenshots, some language items are not translated (I added some keys since the latest russian version). Could you check this (at the bottom of the section Menu text and titles) ?
Darth Pincho
Registered User
Posts: 84
Joined: Sat Jul 05, 2003 3:33 pm
Location: Caracas - Venezuela
Contact:

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by Darth Pincho »

getting an error when i try to edit a previously inserted keyword

Code: Select all

Entrée dans le code d'édition d'un terme... [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_acp.php on line 134: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/ext/lmdi/autolinks/acp/autolinks_module.php:82)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_acp.php on line 134: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/ext/lmdi/autolinks/acp/autolinks_module.php:82)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_acp.php on line 134: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/ext/lmdi/autolinks/acp/autolinks_module.php:82)
Also once i input the new data for the link and hit submit i get the same

pd: using 1.09 version
romeo_piter
Registered User
Posts: 83
Joined: Mon Nov 09, 2009 7:11 pm
Location: Russia

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by romeo_piter »

pierredu wrote: In your screeenshots, some language items are not translated (I added some keys since the latest russian version).
Yes.
Missing:
LEGEND_ADD_TERM
PST_LEGEND3
ACP_CHECKALL:
ACP_CHECKALL_EXPLAIN
ACP_ALL_FORUMS
PST_NOSHOW_LIST
pierredu wrote:Could you check this (at the bottom of the section Menu text and titles) ?
I didn't understand. What should I do to check?

I've just found the same problem with checking forums. When I check any forum and click "send" - the problem is the same - page never stops loading
romeo_piter
Registered User
Posts: 83
Joined: Mon Nov 09, 2009 7:11 pm
Location: Russia

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by romeo_piter »

The language file isn't the reason of the problem. I've replaced the file 'autolinks/language/ru/autolinks.php for english version. The language of the extention is English now and the problem is still the same. Nothing works (
User avatar
pierredu
Registered User
Posts: 1102
Joined: Thu Nov 01, 2012 8:04 am
Location: Paris (France)

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.9

Post by pierredu »

Darth Pincho,

I left scafolding behind me. I'll correct this and upload a corrected version.
Done (1.0.10).

romeo_piter,

I tried in russian after installing the language pack on my board and it works.
Last edited by pierredu on Sun Apr 24, 2016 9:50 am, edited 1 time in total.
romeo_piter
Registered User
Posts: 83
Joined: Mon Nov 09, 2009 7:11 pm
Location: Russia

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.10

Post by romeo_piter »

But it didn't work in fact!!!

1.0.10 works fine.

So I guess the reason for this - your last edits.
Last edited by romeo_piter on Sun Apr 24, 2016 5:41 pm, edited 1 time in total.
romeo_piter
Registered User
Posts: 83
Joined: Mon Nov 09, 2009 7:11 pm
Location: Russia

Re: [ALPHA] Autolinks 1.0.10

Post by romeo_piter »

Well, anyway now everything works fine
Thank you for the extention.
Post Reply

Return to “Extensions in Development”