[3.2][RC] Site Logo

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 3616
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by janus_zonstraal » Mon Feb 25, 2019 9:09 am

try to upload the files again, maybe there was a error for some files.
Sorry! My English is bat ;) !!!

rogerio24
Registered User
Posts: 51
Joined: Sat Jul 05, 2014 1:18 am
Location: Córdoba - Argentina
Name: Roger Biderbost
Contact:

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by rogerio24 » Fri Mar 01, 2019 12:03 am

kamaleon wrote:
Thu Nov 29, 2018 9:32 am
Is it normal to have a lag?

I first see the default logo, then my logo loads.

Any way to avoid this?

Thanks
Hi ALL
a Question. When this lag will be fixed?
Thanks

User avatar
KlausiMaus
Registered User
Posts: 141
Joined: Sat Nov 15, 2014 4:55 pm

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by KlausiMaus » Tue Mar 12, 2019 4:16 pm

With the Composer is no version-check! When will this famous extension be released?
Klaus (http://forum.kuhnert.ch/) :: Keep it simple, stupid :!:

Daviddd
Registered User
Posts: 5
Joined: Fri Jan 27, 2006 2:25 am

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by Daviddd » Tue May 28, 2019 10:25 pm

Ok so I have read most of the comments and decided to give it a try, it's awesome but I can get pass the fact that old logo still shows for a second so i had to remove this extension, the only reason im posting is so I'll get notified on new topics for this thread and hopefully a fix for this issue I just rant about

User avatar
kamaleon
Registered User
Posts: 510
Joined: Tue Sep 09, 2014 9:47 am
Location: Barcelona

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by kamaleon » Wed May 29, 2019 5:29 am

Just change the name of the old logo and it won't show.
This is a test signature. I hope you love it :D

bergersilvio
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Jul 24, 2019 12:46 pm

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by bergersilvio » Wed Jul 24, 2019 12:51 pm

Hi there

Is this extension (2.1.0-RC6) supposed to work with phpBB version 3.2.7?
I can upload it and activate it. But as soon as I click on extensions tab (to configure), an error message appears, that the url was rejected.

Using Firefox: https://egovernment.ipi.ch/phpBB/phpBB3

Thanks.

User avatar
david63
Registered User
Posts: 16532
Joined: Thu Dec 19, 2002 8:08 am
Location: Lancashire, UK
Name: David Wood
Contact:

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by david63 » Wed Jul 24, 2019 1:22 pm

bergersilvio wrote:
Wed Jul 24, 2019 12:51 pm
Is this extension (2.1.0-RC6) supposed to work with phpBB version 3.2.7?
It does work with 3.2.7.
bergersilvio wrote:
Wed Jul 24, 2019 12:51 pm
an error message appears, that the url was rejected.
No idea what that means - can you post a screen shot of the error
David
Remember: You only know what you know and - you don't know what you don't know!
My CDB Contributions | How to install an extension
I will not be accepting translations for any of my extensions in Github - please post any translations in the appropriate topic.
No support requests via PM or email as they will be ignored

BigDrago
Registered User
Posts: 344
Joined: Fri Dec 10, 2004 5:16 pm
Location: Norway

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by BigDrago » Sat Sep 07, 2019 8:16 pm

I have different styles on my board depending what forum the users are entering. Can I edit each specific style?

I edited some settings and then pressed "reset settings", but the settings isn't reset. Using 3.2.7.

Starfisher104
Registered User
Posts: 2
Joined: Thu Sep 19, 2019 7:59 pm

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by Starfisher104 » Thu Sep 19, 2019 8:10 pm

I have successfully installed the extension to phpbb 3.2.7 and the extra 'Extensions' tab now appears, however when the Extensions tab is pressed an http error 500 appears.
I am using the chrome browser and after clearing the cache etc., the http error 500 still persists.

Any help or advice would be greatly appreciated.

User avatar
janus_zonstraal
Registered User
Posts: 3616
Joined: Sat Aug 30, 2014 1:30 pm

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by janus_zonstraal » Fri Sep 20, 2019 1:35 pm

Was the extension tab working before you installed this extension?
Sorry! My English is bat ;) !!!

Starfisher104
Registered User
Posts: 2
Joined: Thu Sep 19, 2019 7:59 pm

Re: [3.2][RC] Site Logo

Post by Starfisher104 » Fri Sep 20, 2019 1:55 pm

janus_zonstraal wrote:
Fri Sep 20, 2019 1:35 pm
Was the extension tab working before you installed this extension?
The extension tab only appeared after I installed the 'site logo' extension, before it wasn't there. The only other extension listed is the vig-link extn that does not trigger the extension tab.
This is a new install of phpbb 3.2.7 and I wanted to customise the header/logo before configuring categories etc.

Post Reply

Return to “Extensions in Development”