[3.2][RC] Feed post bot

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Suggested Hosts
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
User avatar
nhseacoast
Registered User
Posts: 482
Joined: Sun Sep 22, 2002 10:31 pm
Location: NH, USA
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by nhseacoast » Thu Nov 02, 2017 9:50 am

When attempting to delete a feed, I get the following error:

Information

The submitted form was invalid. Try submitting again.


Any idea what may be causing this?
Thank you.

User avatar
Ger
Registered User
Posts: 1190
Joined: Wed Jan 02, 2008 7:35 pm
Location: 192.168.1.100
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by Ger » Thu Nov 02, 2017 10:32 am

Jep. Update to the latest version, it's a bug I smashed a couple of days ago
Checkout my extensions: Simple CMS, Feed post bot, Modbreak, Magic OGP links and Live topic update

Like my work? Buy me a coffee to keep it coming. :ugeek:

User avatar
nhseacoast
Registered User
Posts: 482
Joined: Sun Sep 22, 2002 10:31 pm
Location: NH, USA
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by nhseacoast » Thu Nov 02, 2017 11:09 am

Great! Thanks!

User avatar
nhseacoast
Registered User
Posts: 482
Joined: Sun Sep 22, 2002 10:31 pm
Location: NH, USA
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by nhseacoast » Thu Nov 02, 2017 11:23 am

Latest version on github?

User avatar
Ger
Registered User
Posts: 1190
Joined: Wed Jan 02, 2008 7:35 pm
Location: 192.168.1.100
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by Ger » Thu Nov 02, 2017 11:27 am

Yes
Checkout my extensions: Simple CMS, Feed post bot, Modbreak, Magic OGP links and Live topic update

Like my work? Buy me a coffee to keep it coming. :ugeek:

User avatar
PaulusB
Registered User
Posts: 208
Joined: Sun May 28, 2006 2:08 pm
Location: Holland
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by PaulusB » Thu Nov 02, 2017 1:17 pm

Oke thanks for the update. Only thing is when u go in the admin panel the titel in de menu is missing it now ACP_FEEDPOSTBOT_TITLE

User avatar
Ger
Registered User
Posts: 1190
Joined: Wed Jan 02, 2008 7:35 pm
Location: 192.168.1.100
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by Ger » Thu Nov 02, 2017 1:52 pm

Have you just replaced the files or did you take the right steps to update, e.g.:
  1. Disable extension
  2. Delete old files
  3. Upload new files
  4. Enable extension
Using the last method, everything should be in order. It's a result of changed language strings as required by the validation team.
Checkout my extensions: Simple CMS, Feed post bot, Modbreak, Magic OGP links and Live topic update

Like my work? Buy me a coffee to keep it coming. :ugeek:

User avatar
PaulusB
Registered User
Posts: 208
Joined: Sun May 28, 2006 2:08 pm
Location: Holland
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by PaulusB » Fri Nov 03, 2017 1:40 pm

Yes i did. I done it again but same result. NL file is in the correct folder.

User avatar
Ger
Registered User
Posts: 1190
Joined: Wed Jan 02, 2008 7:35 pm
Location: 192.168.1.100
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by Ger » Fri Nov 03, 2017 2:33 pm

Look into the ACP->System->module management -> ACP -> Extensions
Disable first and then remove ACP_FEEDPOSTBOT_TITLE

Afterwards, add the Feed post bot category and module through the drop-down items at the bottom right.
Checkout my extensions: Simple CMS, Feed post bot, Modbreak, Magic OGP links and Live topic update

Like my work? Buy me a coffee to keep it coming. :ugeek:

User avatar
PaulusB
Registered User
Posts: 208
Joined: Sun May 28, 2006 2:08 pm
Location: Holland
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by PaulusB » Fri Nov 03, 2017 2:57 pm

If u put it back and open it. The module is enabled.

Algemene fout
Module niet toegankelijk

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php
LINE: 565
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/adm/index.php
LINE: 82
CALL: p_master->load_active()

User avatar
Ger
Registered User
Posts: 1190
Joined: Wed Jan 02, 2008 7:35 pm
Location: 192.168.1.100
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by Ger » Fri Nov 03, 2017 3:16 pm

try purging the cache.
otherwise, completely remove the extension including the data.
Checkout my extensions: Simple CMS, Feed post bot, Modbreak, Magic OGP links and Live topic update

Like my work? Buy me a coffee to keep it coming. :ugeek:

User avatar
nhseacoast
Registered User
Posts: 482
Joined: Sun Sep 22, 2002 10:31 pm
Location: NH, USA
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by nhseacoast » Fri Nov 03, 2017 3:41 pm

Just noticed the "Source:" is coming out at FPB_SOURCE when appending links.

lupus77
Registered User
Posts: 52
Joined: Fri Nov 21, 2014 6:44 pm

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by lupus77 » Fri Nov 03, 2017 4:12 pm

I somehow have the problem that feeds are not fetched automatically. Interval for processing feeds (seconds): is set to 1800 seconds but nothing happens. If i sync manually the feeds are updating.

Looks like cronjob will not run? I checked with cron status and the cron is set to auto.

If it helps, I recently moved from one server to another. Completely deleted the old RSS Simple Feed and installed Feed post bot.

User avatar
nhseacoast
Registered User
Posts: 482
Joined: Sun Sep 22, 2002 10:31 pm
Location: NH, USA
Contact:

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by nhseacoast » Fri Nov 03, 2017 8:27 pm

You might want to check your error log. This app conflicted with seo4all extension on my board.

lupus77
Registered User
Posts: 52
Joined: Fri Nov 21, 2014 6:44 pm

Re: [3.1][3.2][RC] Feed post bot

Post by lupus77 » Fri Nov 03, 2017 9:39 pm

Nothing in Logs, that's where I looked first. Also an early version of this extension worked. So I suppose it has something to do with uninstall/delete data and reinstall or with moving the server. But other crons are working.

Post Reply

Return to “Extensions in Development”

Who is online

Users browsing this forum: _Vinny_, Bermudez, Chrono and 28 guests