[3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Get Involved
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
KYPREO
Registered User
Posts: 392
Joined: Fri Feb 02, 2018 9:56 am
Contact:

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by KYPREO »

menz01 wrote:
Fri Feb 28, 2020 10:22 pm
server error log says "no log entries"
No. Not the error log in the phpBB ACP. Your server error logs.
phpBB user since 2002
www.AusRotary.com
uygar2580
Registered User
Posts: 54
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:34 pm

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by uygar2580 »

Hello, installed lastest version on my 3.3.0 forum but when i enable extension, it gives HTTP 500 error. we_universal theme installed.

PHP 7.2.28

Other extensions:

ENABLED EXT:

24 hour activity stats 1.0.9
Advanced BBCode Box 3.2.2
phpBB Media Embed PlugIn 1.1.1
Scroll To Up and Bottom 1.0.2
SEO Metadata 1.3.0
Top Five 1.1.1
Unique Visits Counter

error log

Stack trace:
#0 /home/dheproje/public_html/phpbb/notification/manager.php(951): phpbb\notification\manager->get_notification_type_id('gfksx.thanksfor...')
#1 /home/dheproje/public_html/phpbb/notification/manager.php(163): phpbb\notification\manager->get_notification_type_ids(Array)
#2 /home/dheproje/public_html/phpbb/notification/manager.php(147): phpbb\notification\manager->mark_notifications(Array, Array, '48', false)
#3 /home/dheproje/public_html/ext/gfksx/ThanksForPosts/core/helper.php(855): phpbb\notification\manager->mark_notifications_read(Array, Array, '48')
#4 /home/dheproje/public_html/ext/gfksx/ThanksForPosts/event/listener.php(269): gfksx\ThanksForPosts\core\helper->notification_markread(Array)
#5 /home/dheproje/public_html/vendor/symfony/event-dispatcher/EventDispatcher.php(214): gfksx\ThanksForPosts\event\listener->markread(Object(phpbb\event\data), 'core.viewtopic_ in /home/dheproje/public_html/phpbb/notification/manager.php on line 915
User avatar
imkingdavid
Former Team Member
Posts: 2672
Joined: Sun Jul 26, 2009 7:59 pm
Location: EST
Name: David King

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by imkingdavid »

uygar2580 wrote:
Sat Feb 29, 2020 9:55 pm
Hello, installed lastest version on my 3.3.0 forum but when i enable extension, it gives HTTP 500 error. we_universal theme installed.

PHP 7.2.28

Other extensions:

ENABLED EXT:

24 hour activity stats 1.0.9
Advanced BBCode Box 3.2.2
phpBB Media Embed PlugIn 1.1.1
Scroll To Up and Bottom 1.0.2
SEO Metadata 1.3.0
Top Five 1.1.1
Unique Visits Counter

error log

Stack trace:
#0 /home/dheproje/public_html/phpbb/notification/manager.php(951): phpbb\notification\manager->get_notification_type_id('gfksx.thanksfor...')
#1 /home/dheproje/public_html/phpbb/notification/manager.php(163): phpbb\notification\manager->get_notification_type_ids(Array)
#2 /home/dheproje/public_html/phpbb/notification/manager.php(147): phpbb\notification\manager->mark_notifications(Array, Array, '48', false)
#3 /home/dheproje/public_html/ext/gfksx/ThanksForPosts/core/helper.php(855): phpbb\notification\manager->mark_notifications_read(Array, Array, '48')
#4 /home/dheproje/public_html/ext/gfksx/ThanksForPosts/event/listener.php(269): gfksx\ThanksForPosts\core\helper->notification_markread(Array)
#5 /home/dheproje/public_html/vendor/symfony/event-dispatcher/EventDispatcher.php(214): gfksx\ThanksForPosts\event\listener->markread(Object(phpbb\event\data), 'core.viewtopic_ in /home/dheproje/public_html/phpbb/notification/manager.php on line 915
It looks like he missed a change when releasing 3.2.15
On this line in services.yml: https://github.com/Naguissa/thanks_for_ ... es.yml#L76
The "ThanksForPosts" should be "thanksforposts"

Once I change that and purge the cache, it no longer gives a 500 error on the viewtopic page.
Don't forget to smile today. :)
Please do NOT contact for support via PM or email.
User avatar
Naguissa
Registered User
Posts: 364
Joined: Thu Mar 02, 2017 6:55 am
Location: Barcelona
Name: Naguissa
Contact:

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by Naguissa »

imkingdavid wrote:
Sun Mar 01, 2020 3:42 am

It looks like he missed a change when releasing 3.2.15
On this line in services.yml: https://github.com/Naguissa/thanks_for_ ... es.yml#L76
The "ThanksForPosts" should be "thanksforposts"

Once I change that and purge the cache, it no longer gives a 500 error on the viewtopic page.
Thanks for pointing me up, I messed my test code and the project itself.

Fixed on 3.2.16 and available here: https://github.com/Naguissa/thanks_for_ ... tag/3.2.16
uygar2580
Registered User
Posts: 54
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:34 pm

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by uygar2580 »

Thanks for update but i get some AJAX error, something went wrong error when i try to edit extensions. Cleared cache from acp and manually on ftp too but wont help. Missing something ?
User avatar
Naguissa
Registered User
Posts: 364
Joined: Thu Mar 02, 2017 6:55 am
Location: Barcelona
Name: Naguissa
Contact:

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by Naguissa »

uygar2580 wrote:
Sun Mar 01, 2020 10:00 am
Thanks for update but i get some AJAX error, something went wrong error when i try to edit extensions. Cleared cache from acp and manually on ftp too but wont help. Missing something ?

Have you tried enabling only this extension? Maybe there's a extension conflict.

Coukld you post the error log again? If could be possible, a little bit longer, as it should be one extra line at top specifying the error itself...
uygar2580
Registered User
Posts: 54
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:34 pm

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by uygar2580 »

It happened yesterday too, maybe conflicting not working other ext. but i believe already uninstalled that not working extensions in rule.

Deleted your extension and still there.

I updated reChapta yesterday, maybe connected.

Edit. SSL activeted yesterday too.

Turkish language:
asdaa.JPG
User avatar
Naguissa
Registered User
Posts: 364
Joined: Thu Mar 02, 2017 6:55 am
Location: Barcelona
Name: Naguissa
Contact:

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by Naguissa »

uygar2580 wrote:
Sun Mar 01, 2020 10:20 am
It happened yesterday too, maybe conflicting not working other ext. but i believe already uninstalled that not working extensions in rule.

Deleted your extension and still there.

I updated reChapta yesterday, maybe connected.

Turkish language:

asdaa.JPG
If you deleted the extension AFTER disabling it and error is still there, probably...

If the error appeared yesterday after updating CAPTCHA one, probably.




About the screenshot: It appears directly o when you click a specific link?
uygar2580
Registered User
Posts: 54
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:34 pm

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by uygar2580 »

Error appears on any extension settings.
uygar2580
Registered User
Posts: 54
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:34 pm

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by uygar2580 »

Can i solve problem like reinstalling lastest forum full package ?
User avatar
Naguissa
Registered User
Posts: 364
Joined: Thu Mar 02, 2017 6:55 am
Location: Barcelona
Name: Naguissa
Contact:

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by Naguissa »

uygar2580 wrote:
Sun Mar 01, 2020 10:59 am
Can i solve problem like reinstalling lastest forum full package ?

You can try, maybe it solves the problem.

But if you have a Database problem it cound be still there.....


Try it and tellif problem persists.


Still, full server logs could help to investigate the problem.
uygar2580
Registered User
Posts: 54
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:34 pm

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by uygar2580 »

Installing full package not helped. But when installing new package, i don't deleted ext folder. Something wrong with database as you said :cry:

I read something like this from browser console when i try to any extension datas:

Mixed Content: The page at 'https://xxx/adm/index.php?sid=591b45789 ... 708a2&i=21' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://xxx/adm/index.php?i=acp_extensio ... h=e99047d5'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

Edit: Asked on 3.3.0 support.
atonicens
Registered User
Posts: 110
Joined: Fri Feb 14, 2020 4:42 pm

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by atonicens »

Hi,

I already had the Thanks for Posts contribution by rxu installed (https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... r_posts_2/)

But I really want Tapatalk integration so just been looking at this as I think they are based on the same thing anyway.

1. I tried just copying the mobiquo folder in the hope that thanks/likes in Tapatalk would just start working, but they didn't

2. I tried replacing the contribution folders with your one but I just kept getting a load of errors about it already being a module, or missing files as the system seemed confused (I had renamed the other contribution and deactivated it first).

This is the error I get: "A module already exists: ACP_THANKS" - I suspect if I click DELETE data it would all end up working but I don't really want to lose all the thanks from the database.

Can you provide any guidance on

1. Is there any way to get Taptalk integration working easily with the rxu contribution?

2. If not, what is the best way to switch the contribution to your one, and if I did this, would it mean all the previous thanks that had been given would disappear from the site?

Many thanks
User avatar
Naguissa
Registered User
Posts: 364
Joined: Thu Mar 02, 2017 6:55 am
Location: Barcelona
Name: Naguissa
Contact:

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by Naguissa »

uygar2580 wrote:
Sun Mar 01, 2020 11:46 am
Installing full package not helped. But when installing new package, i don't deleted ext folder. Something wrong with database as you said :cry:

I read something like this from browser console when i try to any extension datas:

Mixed Content: The page at 'https://xxx/adm/index.php?sid=591b45789 ... 708a2&i=21' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://xxx/adm/index.php?i=acp_extensio ... h=e99047d5'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
Look at you forum configuration and (ACP -- Server configuration), "Protocol" option. It should be setted as your site, I think it should be "https".
uygar2580
Registered User
Posts: 54
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:34 pm

Re: [3.2][3.3][RC] Thanks for posts (and optional Tapatalk integration)

Post by uygar2580 »

Naguissa wrote:
Sun Mar 01, 2020 1:33 pm
uygar2580 wrote:
Sun Mar 01, 2020 11:46 am
Installing full package not helped. But when installing new package, i don't deleted ext folder. Something wrong with database as you said :cry:

I read something like this from browser console when i try to any extension datas:

Mixed Content: The page at 'https://xxx/adm/index.php?sid=591b45789 ... 708a2&i=21' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://xxx/adm/index.php?i=acp_extensio ... h=e99047d5'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
Look at you forum configuration and (ACP -- Server configuration), "Protocol" option. It should be setted as your site, I think it should be "https".

ITS WORKED ! ! Thanks, you made my day. Now testing your new extension.
Post Reply

Return to “Extensions in Development”