[3.2][BETA] Advanced Shop System

A place for Extension Authors to post and receive feedback on Extensions still in development. No Extensions within this forum should be used within a live environment!
Scam Warning
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

IMPORTANT: Extensions Development rules

IMPORTANT FOR NEEDED EVENTS!!!
If you need an event for your extension please read this for the steps to follow to request the event(s)
User avatar
Glorio
Registered User
Posts: 13
Joined: Tue Oct 01, 2019 7:29 am
Location: France

Re: [3.2][BETA] Advanced Shop System

Post by Glorio » Tue Oct 08, 2019 2:19 pm

mrgoldy wrote:
Sun Sep 15, 2019 9:29 pm
And at Glorio.
What PHP version are you using? What server are you on?
I tried everything locally and live to 'break it' but I can not succeed.
Alternatively, just use the regular FTP, as this was just designed as an ease of use interface.
The PHP version is 7.2.22. Forum version: 3.2.8 and I am hosted at o2switch.

User avatar
3Di
Former Team Member
Posts: 14346
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: [3.2][BETA] Advanced Shop System

Post by 3Di » Tue Oct 08, 2019 7:18 pm

Glorio wrote:
Tue Oct 08, 2019 2:19 pm
hosted at o2switch.
Try ask your host about their cache,
I have read their support forum (I speak French) so I know they are using a double system there.
That could be the reason (the cache) of your specific issue.
Please PM me only to request paid works. Thx.
Want to compensate me for my interest? Donate
My development's activity º PhpStorm's proud user
Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
👨‍🏫 | Take a tour to | The Studio | 👨‍🏫

User avatar
Glorio
Registered User
Posts: 13
Joined: Tue Oct 01, 2019 7:29 am
Location: France

Re: [3.2][BETA] Advanced Shop System

Post by Glorio » Wed Oct 09, 2019 8:07 am

I also asked the question, if it would not be a concern of my host. While waiting for them to answer my support ticket, mrgoldy helped me, so every file made or hosting there is an automatic cache purge.

By cons I have a question about this shop. I just did another test. I have a file to download at 1200 points, and I was at 200 points, is it normal that even if I do not have enough point, I can buy the item and be in the negative ? Because I have the impression that there is no verification at the level of the sum. So for the test I am at -1000 points

User avatar
mrgoldy
Jr. Extension Validator
Posts: 1178
Joined: Tue Oct 06, 2009 7:34 pm
Location: The Netherlands
Name: Gijs
Contact:

Re: [3.2][BETA] Advanced Shop System

Post by mrgoldy » Wed Oct 09, 2019 8:34 am

This is mostlikely expected behaviour. You probably do not have a minimum points value set for the Advanced Points System.
In ACP > Extensions > Advanced Points System > Settings you can set a minimum points limit to 0.
If there is no limit set, it can go negative aswell.

This was done so administrators have full control over what 'range' of points is used on their board.

User avatar
Glorio
Registered User
Posts: 13
Joined: Tue Oct 01, 2019 7:29 am
Location: France

Re: [3.2][BETA] Advanced Shop System

Post by Glorio » Wed Oct 09, 2019 8:40 am

Ok thank you, I had not set a minimum point to exceed :oops:

User avatar
3Di
Former Team Member
Posts: 14346
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:09 pm
Location: Milan (IT) Frankfurt (DE)
Name: Marco
Contact:

Re: [3.2][BETA] Advanced Shop System

Post by 3Di » Wed Oct 09, 2019 8:13 pm

Glorio wrote:
Wed Oct 09, 2019 8:07 am
While waiting for them to answer my support ticket...
They are super fast I can see?
Please PM me only to request paid works. Thx.
Want to compensate me for my interest? Donate
My development's activity º PhpStorm's proud user
Extensions, Scripts, MOD porting, Update/Upgrades
👨‍🏫 | Take a tour to | The Studio | 👨‍🏫

Venatus Vinco
Registered User
Posts: 16
Joined: Wed Sep 26, 2018 12:53 am

Re: [3.2][BETA] Advanced Shop System

Post by Venatus Vinco » Fri Oct 11, 2019 5:41 pm

This shop extension is fantastic.

The UI is very nice. I am very much looking forward to deploying this one.

As noted above I am also experiencing difficulties with uploading files etc. They do not appear when I create them (or disappear when I delete them) until much later. From reading above I understand this is some kind of cache issue but wanted to log it so you know it is repeatable and not unique to one user or web host.

Also, I have "Item Gift" set to "Yes" and "Item Gift Only"" set to "No. However in the store you can only purchase the item but there is not icon to gift it instead.

VV

User avatar
mrgoldy
Jr. Extension Validator
Posts: 1178
Joined: Tue Oct 06, 2009 7:34 pm
Location: The Netherlands
Name: Gijs
Contact:

Re: [3.2][BETA] Advanced Shop System

Post by mrgoldy » Sat Oct 12, 2019 2:19 pm

Your host is probably also using some sort of caching. I've heard many troubles with LSCache and the likes. But that might be causing the issue.

Perhaps we can add a setting to automatically purge the cache after file changes in the shop, for your convenience.

Venatus Vinco
Registered User
Posts: 16
Joined: Wed Sep 26, 2018 12:53 am

Re: [3.2][BETA] Advanced Shop System

Post by Venatus Vinco » Wed Oct 23, 2019 6:00 pm

mrgoldy wrote:
Sat Oct 12, 2019 2:19 pm
Your host is probably also using some sort of caching. I've heard many troubles with LSCache and the likes. But that might be causing the issue.

Perhaps we can add a setting to automatically purge the cache after file changes in the shop, for your convenience.
This would be great thanks.

VV

Post Reply

Return to “Extensions in Development”