Page 1 of 1

Please help i have a big problem !!!

Posted: Fri Aug 15, 2008 9:33 pm
by cedomirovic
i can't acess to my forum, what to do ???

http://www.thebestforum.co.cc

or

http://nemanja.22web.net

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Fri Aug 15, 2008 10:05 pm
by gbr1918
Well, http://www.thebestforum.co.cc doesn't come up at all for me (using Opera 9.5). At a quick glance, the html looks pretty duff: the css reference and the javascript should be in <head></head> tags, for example, and you seem to have put a bit of javascript in after the </body> tag that I shouldn't think will work either. Probably you need to sort that first, before worrying about your forum.
Dave

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Fri Aug 15, 2008 10:36 pm
by cedomirovic
i can't acess at all i don't see enything just blank page...

(sorry on my bad english)

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Sat Aug 16, 2008 12:19 pm
by gbr1918
try:

Code: Select all

<html>
<head>
<title>THE BEST FORUM - Powered by CO.CC</title>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
<meta name="description" content="sve na jednom mestu">
<meta name="keywords" content="best forum">
<meta name="distribution" content="global">
<meta name="revisit" content="10 days">
<meta name="revisit-after" content="10 days">
<meta name="resource-type" content="document">
<meta name="audience" content="all">
<meta NAME="rating" content="General">
<meta name="robots" content="all">
<meta name="robots" content="index,follow">
<link rel="shortcut icon" href="http://www.co.cc/img/favicon.ico" >
<script language=javascript>if (top.frames.length > 0) top.location.replace(self.location);</script>
<!-- <frameset rows="100%" frameborder=0 framespacing=0>
          <frame name=exist src=http://nemanja.22web.net frameborder=0 marginwidth=0 marginheight=0>
</frameset>


<noframes> -->
</head>
<body>


sve na jednom mestu

best forum

<a href=http://www.co.cc>THE BEST FORUM</a>


</body>

</noframes><script type="text/javascript">
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www.");
document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
</script>
<script type="text/javascript">
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-3861447-1");
pageTracker._initData();
pageTracker._trackPageview();
</script>
</html>
It isn't award winning, but it is visible!

The important bits are:
<html> (goes at the beginning of your page)
<head>
(All the metatags, javascript, css goes in here)
</head>
<body>
(The visible content goes in here)
</body>
</html> (goes at the end of your page)


putting <!-- --> tags round something means html ignores it: I 've done that to your <frames>... bit which doesn't seem to work.
Dave

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Sat Aug 16, 2008 12:34 pm
by cedomirovic
My english is bad i don't understand what to do. Where to put this code you give me ???

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Sun Aug 17, 2008 8:50 am
by gbr1918
This should be a file called 'index.html' of your website http://www.thebestforum.co.cc. It should be in the directory called 'public_html' of the server.
Dave

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Mon Aug 18, 2008 10:29 am
by cedomirovic
ok i contack my host and they restore my backup but now i have this

Code: Select all

Language file /common.php couldn't be opened.
What to do ???

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Mon Aug 18, 2008 11:30 am
by gbr1918
Sorry, I don't understand what you are trying to do. I think you need to find some instruction on html and ftp in your own language.
Dave

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Tue Aug 19, 2008 8:42 pm
by cedomirovic
now how to fix this

Image

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Tue Aug 19, 2008 10:40 pm
by cedomirovic
i found what is problem but how to fix: when i install forum he asked me to place same number to phpbb_config and i place 7 but this database is for another number and i have error how to change this ???

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Tue Aug 19, 2008 11:12 pm
by stevemaury
Edit your config.php file so that the table prefix is the same as that of the database. Try just deleting the 7.

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Wed Aug 20, 2008 8:07 am
by cedomirovic
Problem is that i don't know what number is on the database. For the new install of the forum is 7

Re: Please help i have a big problem !!!

Posted: Wed Aug 20, 2008 11:13 am
by cedomirovic
I succceed thanks very much for all answers.