ACP - White pages

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
molgan
Registered User
Posts: 86
Joined: Tue Dec 18, 2007 5:41 pm

ACP - White pages

Post by molgan »

I get white blank pages in ACP when for example purge the cache or delete a user
my webhost told me to put this code in the .htaccess file, but I don´t get any error messages

I have not had this problem before and I have not made any changes since then, but the database has grown and is now +400mb

Code: Select all

php_flag display_errors on
php_flag display_startup_errors on
php_value error_reporting 2047
User avatar
KeithR
Former Team Member
Posts: 750
Joined: Mon Jun 16, 2008 6:59 pm
Location: Manchester, UK
Name: Keith R

Re: ACP - White pages

Post by KeithR »

From your root open up config.php and change:

Code: Select all

// @define('DEBUG', true);
// @define('DEBUG_EXTRA', true);
to

Code: Select all

@define('DEBUG', true);
@define('DEBUG_EXTRA', true);
You should get some error messages from that.
molgan
Registered User
Posts: 86
Joined: Tue Dec 18, 2007 5:41 pm

Re: ACP - White pages

Post by molgan »

You should get some error messages from that.
No, I don´t get any error messages in ACP
molgan
Registered User
Posts: 86
Joined: Tue Dec 18, 2007 5:41 pm

Re: ACP - White pages

Post by molgan »

bump :?
molgan
Registered User
Posts: 86
Joined: Tue Dec 18, 2007 5:41 pm

Re: ACP - White pages

Post by molgan »

Bump
Mr. Bond
Registered User
Posts: 54
Joined: Mon Feb 04, 2008 1:11 pm

Re: ACP - White pages

Post by Mr. Bond »

White pages is (from my experience) usually the result of an error in a language file. Have you installed any MOD's on your board and if so, which ones? :)
molgan
Registered User
Posts: 86
Joined: Tue Dec 18, 2007 5:41 pm

Re: ACP - White pages

Post by molgan »

It has worked before, and I have not made any changes since then
but after the database has grown to 300-400mb, it has stopped working

How can I force the error messages?
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”