blank white screen

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Ideas Centre
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
auggybendoggy
Registered User
Posts: 91
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:22 am

blank white screen

Post by auggybendoggy »

Guys,
seems my web site is working BUT the forum simply does not show AT ALL.

Just a blank white screen.

Any Ideas....perhaps we got hacked. It's 3.0

http://www.evangelicaluniversalist.com
Last edited by dellsystem on Sat Nov 01, 2008 4:04 pm, edited 1 time in total.
Reason: Topic icon changed
User avatar
Ishimaru Chiaki
Registered User
Posts: 179
Joined: Thu Nov 15, 2007 4:39 am
Location: Baie-Comeau, Québec, Canada
Name: Caroline
Contact:

Re: blank white screen

Post by Ishimaru Chiaki »

Hello.

Look if your problem doesn't come from an error in your language files.

For more info : http://phpbbmodders.net/board/viewtopic.php?f=62&t=2729
Find my phpBB3 and GIMP tutorials on http://ishimaru.pingveno.net (New address)
My DeviantArt gallery
auggybendoggy
Registered User
Posts: 91
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:22 am

Re: blank white screen

Post by auggybendoggy »

is this script good for 3.0? it's dated to 2006.
my page is purely white it makes me think something is very wrong.

Aug
auggybendoggy
Registered User
Posts: 91
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:22 am

Re: blank white screen

Post by auggybendoggy »

still need help,
the web site is just dead?

Aug
auggybendoggy
Registered User
Posts: 91
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:22 am

Re: blank white screen

Post by auggybendoggy »

it seems that when the index.php page is loaded this is what the source is in IE

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252"></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>


THATS IT!

it reads as a filename of INDEX[1].php as if it is being re-directed?

Any Ideas anyone?

Aug
User avatar
darcie
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 5543
Joined: Thu Jul 27, 2006 9:52 am
Location: Davis, California
Name: Darcie Griffin
Contact:

Re: blank white screen

Post by darcie »

Please realize that we have a six hour bump rule. Please use the edit button to add information to your last post.
There is no need to reply to this message.
phpBB on Facebook | Site Rules | Former Community Team leader
auggybendoggy
Registered User
Posts: 91
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:22 am

Re: blank white screen

Post by auggybendoggy »

Your board's URL: www.evangelicaluniversalist.com
Version of phpBB3: 3.0.2 (I think)
Was this a fresh install or a(n) update/upgrade/conversion (please be specific)? Fresh install
Did you use an automated wizard provided by your host to install phpBB?
MODs you have installed: Announcement centre, Advertisment,
When the problem started: Oct 30
Your level of expertise (be honest): newbie

Additionally, you may wish to provide the following (where applicable)
Template(s) used: prosilver_se
Language(s) used: english
Version of PHP used: that I can't recall 5 point something
Database and version used: mysql (don't recall)

Sorry I should have started with the info first.

The directory to the forum is:
www.evangelicaluniversalist.com/forum
The index page does not seem to load right. if you look at the post above you'll see what the page shows as source in IE7.

I don't think it's a adm hack we set up only access to admin from 2 pcs.

Auggy
james.goetz
Registered User
Posts: 1
Joined: Sat Nov 01, 2008 2:40 pm

Re: blank white screen

Post by james.goetz »

Aug,

Check out the following case where a white screen problem was resolved.
"my phpBB3 suddenly stops working to show white blank page" http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &p=6902595

See if any ideas from the replies to this topic helps.

Jim
auggybendoggy
Registered User
Posts: 91
Joined: Thu Aug 28, 2008 4:22 am

Re: blank white screen

Post by auggybendoggy »

issue resolved.
For some reason the config.php files does a rewrite from mysql to mysqli????
how did that happen?

Aug
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”