Upgraded to 3.0.3, can't reply to or send PMs with Firefox

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
User avatar
ivobg92
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Mar 19, 2008 9:29 am

Upgraded to 3.0.3, can't reply to or send PMs with Firefox

Post by ivobg92 » Sun Nov 16, 2008 8:10 am

Hello!

I just upgraded my phpBB 3.0.2 using the Automatic Update Package and now when I try to reply to a PM, it says "Users doesn't exist" or something (it's in Bulgarian language, but the meaning is the same).

When I start a new PM, it says
Users doesn't exist
The sent form is invalid, please try again
I have only a few mods - Ban users by x warns and one to prevent double posts.

At the proccess of updating files, phpBB said that some files will go bad if changes are merged, but I merged anyway and choosed to use the modified file.

The strange about this is that this "PM Send problem" occurs only with me (admin account). I tried to send from a normal user account and it worked fine

How can I fix this?
Last edited by ivobg92 on Sun Nov 16, 2008 5:04 pm, edited 1 time in total.

User avatar
JimA
Community Team Leader
Community Team Leader
Posts: 7668
Joined: Thu Jul 31, 2008 5:54 am
Location: The Netherlands
Name: Jim Mossing Holsteyn
Contact:

Re: Upgraded to 3.0.3, can't reply to or send PMs

Post by JimA » Sun Nov 16, 2008 12:23 pm

Have you also updated your template to 3.0.3?
Image Jim Mossing Holsteyn - Community Team Leader
Knowledge Base | Documentation | Board rules

If you're having any questions about the rules/customs of this website, feel free to drop me a PM.

User avatar
ivobg92
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Mar 19, 2008 9:29 am

Re: Upgraded to 3.0.3, can't reply to or send PMs

Post by ivobg92 » Sun Nov 16, 2008 4:54 pm

JimA wrote:Have you also updated your template to 3.0.3?
No, "SkyBlue" still doesn't have a 3.0.3 version, but the default styles - prosilver and subsilver2 have this problem too (and they were updated during the upgrade), so I think it's not because of this.

EDIT: This problem doesn't occur when account is accessed thought Opera and IE web browsers, but happens under Firefox

User avatar
ivobg92
Registered User
Posts: 21
Joined: Wed Mar 19, 2008 9:29 am

Re: Upgraded to 3.0.3, can't reply to or send PMs with Firefox

Post by ivobg92 » Sat Nov 22, 2008 6:34 pm

Bump,

no one got this problem? It occurs only under Firefox, tried under 3.0.3 and 3.0.4 versions.

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”