Page 1 of 1

Upgraded to 3.0.3, can't reply to or send PMs with Firefox

Posted: Sun Nov 16, 2008 8:10 am
by ivobg92
Hello!

I just upgraded my phpBB 3.0.2 using the Automatic Update Package and now when I try to reply to a PM, it says "Users doesn't exist" or something (it's in Bulgarian language, but the meaning is the same).

When I start a new PM, it says
Users doesn't exist
The sent form is invalid, please try again
I have only a few mods - Ban users by x warns and one to prevent double posts.

At the proccess of updating files, phpBB said that some files will go bad if changes are merged, but I merged anyway and choosed to use the modified file.

The strange about this is that this "PM Send problem" occurs only with me (admin account). I tried to send from a normal user account and it worked fine

How can I fix this?

Re: Upgraded to 3.0.3, can't reply to or send PMs

Posted: Sun Nov 16, 2008 12:23 pm
by JimA
Have you also updated your template to 3.0.3?

Re: Upgraded to 3.0.3, can't reply to or send PMs

Posted: Sun Nov 16, 2008 4:54 pm
by ivobg92
JimA wrote:Have you also updated your template to 3.0.3?
No, "SkyBlue" still doesn't have a 3.0.3 version, but the default styles - prosilver and subsilver2 have this problem too (and they were updated during the upgrade), so I think it's not because of this.

EDIT: This problem doesn't occur when account is accessed thought Opera and IE web browsers, but happens under Firefox

Re: Upgraded to 3.0.3, can't reply to or send PMs with Firefox

Posted: Sat Nov 22, 2008 6:34 pm
by ivobg92
Bump,

no one got this problem? It occurs only under Firefox, tried under 3.0.3 and 3.0.4 versions.