debug errors on all pages in forum after upgrade to 3.0.4

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
krzysz00
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Oct 05, 2008 7:38 pm

debug errors on all pages in forum after upgrade to 3.0.4

Post by krzysz00 »

On my board which was upgraded to 3.0.4 from 3.0.2 by patching local directory and uploading files, then manually running database updater. The upgrade was all right, except for one problem. On all the pages, I get the following above my content.

Code: Select all

?>[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:228)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:228)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 990: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:228)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:228)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:228)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:228)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:228)
Support template
Your board's URL: http://www.carrollotonbsa.com/forum
Version of phpBB3: 3.0.4 (upgrade from 3.0.2)
Was this a fresh install or a(n) update/upgrade/conversion (please be specific)? update from 3.0.2
If update, what package(s) did you use? patch, upload via FTP, run database_update.php
Did you use an automated wizard provided by your host to install phpBB? no
MODs you have installed: none
When the problem started: right after upgrade
Your level of expertise (be honest): code a bit for a hobby, written a small site or two, experienced Linux user
Template(s) used: prosilver
Language(s) used: British English
Version of PHP used: 4.4.2
Database and version used: MySql 4 via ODBC
T50
Registered User
Posts: 333
Joined: Mon May 07, 2007 11:51 pm
Contact:

Re: debug errors on all pages in forum after upgrade to 3.0.4

Post by T50 »

seems like it closed the php early
hense the ?> at the beginning
Free Webhosting with option of getting paid plan <-- No Ads, No Pop-ups, Absolutely free/ or use promo code T50 to get a 10% discount on paid plan!
Make a few $$ in under a few minutes, easy to do

Webmaster of a Northeast Wisconsin Boy Scout Troop Website, http://bsat50.info
krzysz00
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Oct 05, 2008 7:38 pm

Re: debug errors on all pages in forum after upgrade to 3.0.4

Post by krzysz00 »

On what page?
User avatar
Samness!
Registered User
Posts: 91
Joined: Thu Nov 06, 2008 7:27 am
Location: Western Australia!
Name: Samuel Dragicevich
Contact:

Re: debug errors on all pages in forum after upgrade to 3.0.4

Post by Samness! »

Go to the files mentioned {root/includes/common.php,functions.php, session.php) and edit them. There's bound to be a ?> in the wrong spot, possibly near the beginning.
krzysz00
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Oct 05, 2008 7:38 pm

Re: debug errors on all pages in forum after upgrade to 3.0.4

Post by krzysz00 »

Checked, don't see anything
P.S. There's no line 228 in common.php
P.P.S. If you use Linux (or any other *nix, including BSD and Mac OS X, just use wget (or curl) and download the mentioned files.)
User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 70269
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: debug errors on all pages in forum after upgrade to 3.0.4

Post by KevC »

As you have no MODs installed you didn't need to use the patches. You could have just gone for the changed files or a file replacement from a full download (minus config.php and the images and files folders).

Get a full download and upload the /includes folder, replacing all the files on the server that are in it.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"
krzysz00
Registered User
Posts: 6
Joined: Sun Oct 05, 2008 7:38 pm

Re: debug errors on all pages in forum after upgrade to 3.0.4

Post by krzysz00 »

fixed
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”