changing server settings gives me internal server error

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
jeremyotten
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Mar 15, 2002 1:54 pm
Location: The Netherlands
Contact:

changing server settings gives me internal server error

Post by jeremyotten » Thu Jan 29, 2009 10:15 am

for example when i set attachments setting to no or enable gzip i get

http://forum.citcgroep.nl/adm/index.php ... ode=attach

page not found Internal server error 500.....

Other thing like creating forums and set permissions al work fine.... please HELP!!
Last edited by ric323 on Thu Jan 29, 2009 1:28 pm, edited 1 time in total.
Reason: Topic icon changed

jeremyotten
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Mar 15, 2002 1:54 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: changing server settings gives me internal server error

Post by jeremyotten » Thu Jan 29, 2009 11:49 am

Ok I resolved the 500 error my giving my IUSR_user full access to the PHPBB DIR through IIS. but know when I submite it just stays there with a URL noo redirect whatever.

When I then open my forum it won't work at all anymore I just get action cancelled.. please assist.

jeremyotten
Registered User
Posts: 145
Joined: Fri Mar 15, 2002 1:54 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Re: changing server settings gives me internal server error

Post by jeremyotten » Thu Jan 29, 2009 1:09 pm

solved I edited some language files and saved them as UTF8 instead of ANSI ;-
0

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”