Page 1 of 1

Adding a new group?

Posted: Wed Feb 25, 2009 11:53 pm
by userkiller
How do i add a new group and make it show in the legend.
like admin
and moderator.

Re: Adding a new group?

Posted: Thu Feb 26, 2009 1:34 am
by narqelion
You attachment is showing the Team page not the legend, is that where you want to add a new group?

Re: Adding a new group?

Posted: Thu Feb 26, 2009 10:29 pm
by userkiller
yea

Re: Adding a new group?

Posted: Sat Feb 28, 2009 8:42 am
by ameeck
Those two boxes aren't groups but simply divide users having admin and moderator permissions. You would have to edit the memberlist.php file to do such a thing.