Cache won't let me display banner

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
userkiller
I've Been Banned!
Posts: 189
Joined: Sun Dec 07, 2008 5:02 am
Location: student

Cache won't let me display banner

Post by userkiller » Fri Feb 27, 2009 1:59 am

Am having problem with the cache it not letting me display banners in the footer.

here pic of problem
Attachments
help.JPG
help.JPG (138.95 KiB) Viewed 194 times
Requesting people that can develop softwares pm me.
example gaming trainers.
If you are a rpgmmo gamers pm me.

User avatar
ric323
Former Team Member
Posts: 22909
Joined: Tue Feb 06, 2007 12:33 am
Location: Melbourne, Australia
Name: Ric
Contact:

Re: Cache won't let me display banner

Post by ric323 » Fri Feb 27, 2009 2:06 am

You must have a syntax error in the code you are adding.
That error isn't showing on your board now, so I guess you have reverted back to a good file.
Please post the entire contents of your overall_footer.html file when you get this error.
The Knowledge Base contains solutions to many common problems!
How to fix "Doesn't have a default value" and "Incorrect string value: xxx for column 'post_text' " errors.
How to do a clean re-install of the latest phpBB3 version.
Problems with permissions? Read phpBB3 Permissions

userkiller
I've Been Banned!
Posts: 189
Joined: Sun Dec 07, 2008 5:02 am
Location: student

Re: Cache won't let me display banner

Post by userkiller » Fri Feb 27, 2009 10:41 pm

Code: Select all

	</div>



<!-- START ADTOLL.COM CODE V1.0 -->
<STYLE>
/* Style of "Your link" text link */
A.at_adv_here_33833, A.at_pow_by_33833 {font-family: Arial,Sans-Serif; font-size: 10px; font-style: normal; font-weight: normal; font-variant: normal; text-transform: none; color: #000099; text-decoration: none; }
/* Style of "Your link" text hover link */
A.at_adv_here_33833:hover, A.at_pow_by_33833:hover { color: #0000FF; text-decoration: underline; }
</STYLE>
<SCRIPT type="text/javascript">
/* Show "Your link"   [1]-Visible [0]-Not visible */
adtoll_see_your_ad_here = 1;
/* "Your link" text */
adtoll_your_text = "Advertise here";
/* Show "Powered by" link   [1]-Visible [0]-Not visible */
adtoll_show_powered_by = 1;
/* Autoplay Video? [Y]-Yes [N]-No */
adtoll_auto_play = "Y";
</SCRIPT>
<SCRIPT src="http://adserve.adtoll.com/js/at_ag_33833.js" type="text/javascript"></SCRIPT>
<!-- END ADTOLL.COM CODE V1.0 -->




<div id="page-footer">

	<div class="navbar">
		<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>

		<ul class="linklist<!-- IF GYM_LINKS --> navlinks<!-- ENDIF -->">
			<li class="icon-home"><a href="{U_INDEX}" accesskey="h">{L_INDEX}</a></li>
				<!-- IF not S_IS_BOT -->
					<!-- IF S_WATCH_FORUM_LINK --><li <!-- IF S_WATCHING_FORUM -->class="icon-unsubscribe"<!-- ELSE -->class="icon-subscribe"<!-- ENDIF -->><a href="{S_WATCH_FORUM_LINK}" title="{S_WATCH_FORUM_TITLE}">{S_WATCH_FORUM_TITLE}</a></li><!-- ENDIF -->
					<!-- IF U_WATCH_TOPIC --><li <!-- IF S_WATCHING_TOPIC -->class="icon-unsubscribe"<!-- ELSE -->class="icon-subscribe"<!-- ENDIF -->><a href="{U_WATCH_TOPIC}" title="{L_WATCH_TOPIC}">{L_WATCH_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
					<!-- IF U_BOOKMARK_TOPIC --><li class="icon-bookmark"><a href="{U_BOOKMARK_TOPIC}" title="{L_BOOKMARK_TOPIC}">{L_BOOKMARK_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
					<!-- IF U_BUMP_TOPIC --><li class="icon-bump"><a href="{U_BUMP_TOPIC}" title="{L_BUMP_TOPIC}">{L_BUMP_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
				<!-- ENDIF -->
			<li class="rightside"><!-- IF U_TEAM --><a href="{U_TEAM}">{L_THE_TEAM}</a> &bull; <!-- ENDIF --><!-- IF not S_IS_BOT --><a href="{U_DELETE_COOKIES}">{L_DELETE_COOKIES}</a> &bull; <!-- ENDIF -->{S_TIMEZONE}</li>
		</ul>
		<!-- IF GYM_LINKS -->
		<ul class="linklist">
			<!-- IF GYM_HTML_NEWS_URL --><li class="leftside">{GYM_HTML_NEWS_LINK}</li><!-- ENDIF -->
			<!-- IF GYM_HTML_MAP_URL --><li class="leftside">{GYM_HTML_MAP_LINK}</li><!-- ENDIF -->
			<li class="leftside">{GYM_GOOGLE_LINK}</li>
			<li class="leftside">{GYM_RSS_LINK}</li>
			<li class="leftside">{GYM_RSS_CHAN_LINK}</li>
		</ul>
		<!-- ENDIF -->
		<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
	</div>
	
<!--
	We request you retain the full copyright notice below including the link to http://www.phpbb.com.
	This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers
	but also helps build interest, traffic and use of phpBB3. If you (honestly) cannot retain
	the full copyright we ask you at least leave in place the "Powered by phpBB" line, with
	"phpBB" linked to http://www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our
	forums may be affected.

	The phpBB Group : 2006
//-->

	<div class="copyright">Powered by <a href="http://www.phpbb.com/">phpBB</a> &copy; 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
		<!-- IF TRANSLATION_INFO --><br />{TRANSLATION_INFO}<!-- ENDIF -->
		<!-- IF DEBUG_OUTPUT --><br />{DEBUG_OUTPUT}<!-- ENDIF -->
		<!-- IF U_ACP --><br /><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong><!-- ENDIF -->
	</div>
</div>

</div>

<div>
	<a id="bottom" name="bottom" accesskey="z"></a>
	<!-- IF not S_IS_BOT -->{RUN_CRON_TASK}<!-- ENDIF -->
</div>
 <center>
Copyright &#169 2009 - 2010  
</center>
</body>
</html>




It work with a diffrent ad site like adbrite but not adtoll
Last edited by ric323 on Sat Feb 28, 2009 2:48 am, edited 1 time in total.
Reason: "quote" tags changed to "code" tags
Requesting people that can develop softwares pm me.
example gaming trainers.
If you are a rpgmmo gamers pm me.

User avatar
ric323
Former Team Member
Posts: 22909
Joined: Tue Feb 06, 2007 12:33 am
Location: Melbourne, Australia
Name: Ric
Contact:

Re: Cache won't let me display banner

Post by ric323 » Sat Feb 28, 2009 2:53 am

What are the instructions for installing that code?
It looks like it should be up in the "head" section of the page, not in the body.
The Knowledge Base contains solutions to many common problems!
How to fix "Doesn't have a default value" and "Incorrect string value: xxx for column 'post_text' " errors.
How to do a clean re-install of the latest phpBB3 version.
Problems with permissions? Read phpBB3 Permissions

userkiller
I've Been Banned!
Posts: 189
Joined: Sun Dec 07, 2008 5:02 am
Location: student

Re: Cache won't let me display banner

Post by userkiller » Sat Feb 28, 2009 3:23 am

that the name of the banner.
i named it header
Requesting people that can develop softwares pm me.
example gaming trainers.
If you are a rpgmmo gamers pm me.

User avatar
ric323
Former Team Member
Posts: 22909
Joined: Tue Feb 06, 2007 12:33 am
Location: Melbourne, Australia
Name: Ric
Contact:

Re: Cache won't let me display banner

Post by ric323 » Sat Feb 28, 2009 8:15 am

userkiller wrote:that the name of the banner.
i named it header
Huh?
How does that answer my question?
The Knowledge Base contains solutions to many common problems!
How to fix "Doesn't have a default value" and "Incorrect string value: xxx for column 'post_text' " errors.
How to do a clean re-install of the latest phpBB3 version.
Problems with permissions? Read phpBB3 Permissions

userkiller
I've Been Banned!
Posts: 189
Joined: Sun Dec 07, 2008 5:02 am
Location: student

Re: Cache won't let me display banner

Post by userkiller » Sat Feb 28, 2009 10:55 pm

when i created my banner i named it header.
maybe that why it saying that.

i tried adding in header failure.
Requesting people that can develop softwares pm me.
example gaming trainers.
If you are a rpgmmo gamers pm me.

User avatar
ric323
Former Team Member
Posts: 22909
Joined: Tue Feb 06, 2007 12:33 am
Location: Melbourne, Australia
Name: Ric
Contact:

Re: Cache won't let me display banner

Post by ric323 » Sat Feb 28, 2009 11:29 pm

userkiller wrote:when i created my banner i named it header.
maybe that why it saying that.
That is irrelevant. The code you posted is a style definition and some script code. That should appear in the "head" section of an HTML page, not in the "body" section. That is why I am asking what instructions you received for installing this code. Why are you ignoring that?
i tried adding in header failure.
What does "failure" mean. It's impossible to help if you do not report actual error messages.
The Knowledge Base contains solutions to many common problems!
How to fix "Doesn't have a default value" and "Incorrect string value: xxx for column 'post_text' " errors.
How to do a clean re-install of the latest phpBB3 version.
Problems with permissions? Read phpBB3 Permissions

userkiller
I've Been Banned!
Posts: 189
Joined: Sun Dec 07, 2008 5:02 am
Location: student

Re: Cache won't let me display banner

Post by userkiller » Sun Mar 01, 2009 12:29 am

ok when i paste the code in the header my entire site goes done and it give me that cache error.

the one shown in the pic the site is emty and is only showing that error code.
Requesting people that can develop softwares pm me.
example gaming trainers.
If you are a rpgmmo gamers pm me.

narqelion
I've Been Banned!
Posts: 7235
Joined: Sat Dec 13, 2008 5:00 pm
Contact:

Re: Cache won't let me display banner

Post by narqelion » Sun Mar 01, 2009 12:33 am

What file are you "pasting" the code into?

userkiller
I've Been Banned!
Posts: 189
Joined: Sun Dec 07, 2008 5:02 am
Location: student

Re: Cache won't let me display banner

Post by userkiller » Wed Mar 04, 2009 12:39 am

MY prosilver>template>overall_footer

i paste the code on my joomla site and it work.
but i tried it on my phpbb over all footer and it giving me that error.


Code: Select all

	</div>








<div id="page-footer">

	<div class="navbar">
		<div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>

		<ul class="linklist<!-- IF GYM_LINKS --> navlinks<!-- ENDIF -->">
			<li class="icon-home"><a href="{U_INDEX}" accesskey="h">{L_INDEX}</a></li>
				<!-- IF not S_IS_BOT -->
					<!-- IF S_WATCH_FORUM_LINK --><li <!-- IF S_WATCHING_FORUM -->class="icon-unsubscribe"<!-- ELSE -->class="icon-subscribe"<!-- ENDIF -->><a href="{S_WATCH_FORUM_LINK}" title="{S_WATCH_FORUM_TITLE}">{S_WATCH_FORUM_TITLE}</a></li><!-- ENDIF -->
					<!-- IF U_WATCH_TOPIC --><li <!-- IF S_WATCHING_TOPIC -->class="icon-unsubscribe"<!-- ELSE -->class="icon-subscribe"<!-- ENDIF -->><a href="{U_WATCH_TOPIC}" title="{L_WATCH_TOPIC}">{L_WATCH_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
					<!-- IF U_BOOKMARK_TOPIC --><li class="icon-bookmark"><a href="{U_BOOKMARK_TOPIC}" title="{L_BOOKMARK_TOPIC}">{L_BOOKMARK_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
					<!-- IF U_BUMP_TOPIC --><li class="icon-bump"><a href="{U_BUMP_TOPIC}" title="{L_BUMP_TOPIC}">{L_BUMP_TOPIC}</a></li><!-- ENDIF -->
				<!-- ENDIF -->
			<li class="rightside"><!-- IF U_TEAM --><a href="{U_TEAM}">{L_THE_TEAM}</a> &bull; <!-- ENDIF --><!-- IF not S_IS_BOT --><a href="{U_DELETE_COOKIES}">{L_DELETE_COOKIES}</a> &bull; <!-- ENDIF -->{S_TIMEZONE}</li>
		</ul>
		<!-- IF GYM_LINKS -->
		<ul class="linklist">
			<!-- IF GYM_HTML_NEWS_URL --><li class="leftside">{GYM_HTML_NEWS_LINK}</li><!-- ENDIF -->
			<!-- IF GYM_HTML_MAP_URL --><li class="leftside">{GYM_HTML_MAP_LINK}</li><!-- ENDIF -->
			<li class="leftside">{GYM_GOOGLE_LINK}</li>
			<li class="leftside">{GYM_RSS_LINK}</li>
			<li class="leftside">{GYM_RSS_CHAN_LINK}</li>
		</ul>
		<!-- ENDIF -->
		<span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
	</div>
	
<!--
	We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com.
	This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers
	but also helps build interest, traffic and use of phpBB3. If you (honestly) cannot retain
	the full copyright we ask you at least leave in place the "Powered by phpBB" line, with
	"phpBB" linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our
	forums may be affected.

	The phpBB Group : 2006
//-->

	<div class="copyright">Powered by <a href="http://www.phpbb.com/">phpBB</a> &copy; 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
		<!-- IF TRANSLATION_INFO --><br />{TRANSLATION_INFO}<!-- ENDIF -->
		<!-- IF DEBUG_OUTPUT --><br />{DEBUG_OUTPUT}<!-- ENDIF -->
		<!-- IF U_ACP --><br /><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong><!-- ENDIF -->
	</div>
</div>

</div>

<div>
	<a id="bottom" name="bottom" accesskey="z"></a>
	<!-- IF not S_IS_BOT -->{RUN_CRON_TASK}<!-- ENDIF -->
</div>
 <center>
Copyright &#169 2009 - 2010  
</center>
</body>
</html>


<SCRIPT type='text/javascript' language='JavaScript' src='http://xslt.alexa.com/site_stats/js/t/a?url=www.gamehaxerz.com'></SCRIPT>

and the code am trying to add

Code: Select all

<!-- START ADTOLL.COM CODE V1.0 -->
<STYLE>
/* Style of "Your link" text link */
A.at_adv_here_33833, A.at_pow_by_33833 {font-family: Arial,Sans-Serif; font-size: 10px; font-style: normal; font-weight: normal; font-variant: normal; text-transform: none; color: #000099; text-decoration: none; }
/* Style of "Your link" text hover link */
A.at_adv_here_33833:hover, A.at_pow_by_33833:hover { color: #0000FF; text-decoration: underline; }
</STYLE>
<SCRIPT type="text/javascript">
/* Show "Your link"   [1]-Visible [0]-Not visible */
adtoll_see_your_ad_here = 1;
/* "Your link" text */
adtoll_your_text = "Advertise here";
/* Show "Powered by" link   [1]-Visible [0]-Not visible */
adtoll_show_powered_by = 1;
/* Autoplay Video? [Y]-Yes [N]-No */
adtoll_auto_play = "Y";
</SCRIPT>
<SCRIPT src="http://adserve.adtoll.com/js/at_ag_33833.js" type="text/javascript"></SCRIPT>
<!-- END ADTOLL.COM CODE V1.0 -->


and is giving me that error in the picture can some one try it on there page and check if it work.
Requesting people that can develop softwares pm me.
example gaming trainers.
If you are a rpgmmo gamers pm me.

userkiller
I've Been Banned!
Posts: 189
Joined: Sun Dec 07, 2008 5:02 am
Location: student

Re: Cache won't let me display banner

Post by userkiller » Wed Mar 04, 2009 10:14 pm

can some one help me.
Requesting people that can develop softwares pm me.
example gaming trainers.
If you are a rpgmmo gamers pm me.

User avatar
Nelsaidi
Registered User
Posts: 525
Joined: Mon Feb 11, 2008 1:59 pm
Location: London, UK
Contact:

Re: Cache won't let me display banner

Post by Nelsaidi » Wed Mar 04, 2009 10:16 pm

The Template parser thinks you put some template variables, when you havent (?)

Try just

Code: Select all

<STYLE>
/* Style of "Your link" text link */
A.at_adv_here_33833, A.at_pow_by_33833 {font-family: Arial,Sans-Serif; font-size: 10px; font-style: normal; font-weight: normal; font-variant: normal; text-transform: none; color: #000099; text-decoration: none; }
/* Style of "Your link" text hover link */
A.at_adv_here_33833:hover, A.at_pow_by_33833:hover { color: #0000FF; text-decoration: underline; }
</STYLE>
<SCRIPT type="text/javascript">
/* Show "Your link"   [1]-Visible [0]-Not visible */
adtoll_see_your_ad_here = 1;
/* "Your link" text */
adtoll_your_text = "Advertise here";
/* Show "Powered by" link   [1]-Visible [0]-Not visible */
adtoll_show_powered_by = 1;
/* Autoplay Video? [Y]-Yes [N]-No */
adtoll_auto_play = "Y";
</SCRIPT>
<SCRIPT src="http://adserve.adtoll.com/js/at_ag_33833.js" type="text/javascript"></SCRIPT>
hen purge your cache, it will work.
Make sure there is NO
'<!-- START ADTOLL.COM CODE V1.0 -->'
or '<!-- END ADTOLL.COM CODE V1.0 -->' or it wont work.
Image
Click here to find out what eRepublik is.

userkiller
I've Been Banned!
Posts: 189
Joined: Sun Dec 07, 2008 5:02 am
Location: student

Re: Cache won't let me display banner

Post by userkiller » Wed Mar 04, 2009 10:52 pm

Thank you you should be a moderator :D
Requesting people that can develop softwares pm me.
example gaming trainers.
If you are a rpgmmo gamers pm me.

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”