Imageset misses “en_us” localisation revolution

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Ideas Centre
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
User avatar
monoxera
Registered User
Posts: 399
Joined: Fri Feb 13, 2009 11:37 am

Imageset misses “en_us” localisation revolution

Post by monoxera » Wed Mar 04, 2009 8:29 am

Code: Select all

Logged administrator actions

This gives an overview of the last five actions carried out by board administrators. A full copy of the log can be viewed from the appropriate menu item or following the link below.
» View administrator log
Username 	User IP 	Time 	Action
 	Wed Mar 04, 2009 12:28 am 	Imageset misses “en_us” localisation
» revolution
 	Wed Mar 04, 2009 12:28 am 	Imageset misses “en_us” localisation
» revolution
	Wed Mar 04, 2009 12:23 am 	Imageset misses “en_us” localisation
» revolution
	Wed Mar 04, 2009 12:19 am 	Imageset misses “en_us” localisation
» revolution
 	Wed Mar 04, 2009 12:19 am 	Imageset misses “en_us” localisation
» revolution
what is the meaning of this?
what do i have to do? :(

Code: Select all

Dum dum dum

User avatar
ric323
Former Team Member
Posts: 22908
Joined: Tue Feb 06, 2007 12:33 am
Location: Melbourne, Australia
Name: Ric
Contact:

Re: Imageset misses “en_us” localisation revolution

Post by ric323 » Wed Mar 04, 2009 8:41 am

It looks like you have installed the "US language" pack, but not the matching imageset for it.
Go back to the language download page, and read the installation instructions.
The Knowledge Base contains solutions to many common problems!
How to fix "Doesn't have a default value" and "Incorrect string value: xxx for column 'post_text' " errors.
How to do a clean re-install of the latest phpBB3 version.
Problems with permissions? Read phpBB3 Permissions

MrThinker
Registered User
Posts: 9
Joined: Sat Aug 02, 2008 11:16 am

Re: Imageset misses “en_us” localisation revolution

Post by MrThinker » Wed May 20, 2009 9:26 am

Just had this problem myself, im using the SEO template. To fix this problem go to the styles folder. This will contain your current phpbb3 skins. Open the folder that contains your template (i.e i opened the SEO folder). Then open the imageset folder. In the imageset folder you must look for a folder that is titled: en

Rename that "en" folder to en_us

Imageset misses “en_us” localisation basically means that the phpbb3 platform cannot locate your united states english language imageset folder because in your imageset folder there is no folder that is title: en_us, instead there is a folder titled: en.

En = English, and US = United States.

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 67008
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Imageset misses “en_us” localisation revolution

Post by KevC » Wed May 20, 2009 9:35 am

MrThinker wrote:Rename that "en" folder to en_us
Better to duplicate it and rename the copy. Otherwise you then have exactly the same problem but for people just using the British English imageset.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: Mohammed AlSarsawi and 50 guests

cron