phpBB 3.0.4 smilie packs wont work

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Suggested Hosts
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
User avatar
Rolomatic
Registered User
Posts: 10
Joined: Wed Apr 01, 2009 5:04 am
Location: MN, USA, Down in the bat cave!

phpBB 3.0.4 smilie packs wont work

Post by Rolomatic »

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.4
What is your board's URL? http://clusterheadache.org
How did you install your board? It was pre loaded by Blue Host
Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install
Do you have any MODs installed? No
Please describe your problem. I have tried several times to install a new smilie pack and I get the same results every time. All or most all of them show as a box with an (x) or (-) in it. The ones that did show were distorted. None of the Yahoo pack show, just empty frames. The ones that did show in my custom pack were distorted. When I revert back to the original set, they all work fine still. Is there a setting in the template that needs to be modified? The gif files are in the directory after I install the pack but they just don't show in the ACP. All the smilie code transfers fine, just no images in the preview frames.
What styles do you currently have installed? Prosilver
What language(s) is your board currently using? English
Which database type/version are you using? SQL ver 5.0.67
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
Generated by SRT Generator ($Rev: 2887 $)
User avatar
Rolomatic
Registered User
Posts: 10
Joined: Wed Apr 01, 2009 5:04 am
Location: MN, USA, Down in the bat cave!

Re: phpBB 3.0.4 smilie packs wont work

Post by Rolomatic »

Please disreguard, I figured out the problem. My server was messing up the files so I had to copy them one by one to the file server.

Thx, Rolomatic.
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”