Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Suggested Hosts
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
ThomasMcKean
Registered User
Posts: 22
Joined: Sun Apr 22, 2007 5:58 pm

Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by ThomasMcKean »

Hi guys...

I set up a forum running PHP 4 something or other.... And then recently the server updated my PHP to 5.2.9, and now I can't get the sub-forums to show in the parent legend no matter what I do?

Is there a way to fix this? *Blink*

Thomas
narqelion
I've Been Banned!
Posts: 7235
Joined: Sat Dec 13, 2008 5:00 pm
Contact:

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by narqelion »

Can you provide a link to your board? :)
ThomasMcKean
Registered User
Posts: 22
Joined: Sun Apr 22, 2007 5:58 pm

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by ThomasMcKean »

narqelion wrote:Can you provide a link to your board? :)
http://www.neurointegrity.com

Thomas
narqelion
I've Been Banned!
Posts: 7235
Joined: Sat Dec 13, 2008 5:00 pm
Contact:

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by narqelion »

Can you provide a test account so we can view the board, it's asking for login to view the forums.
ThomasMcKean
Registered User
Posts: 22
Joined: Sun Apr 22, 2007 5:58 pm

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by ThomasMcKean »

narqelion wrote:Can you provide a test account so we can view the board, it's asking for login to view the forums.
Hello. Yes. Sory it has taken me a while to get bak to you.

User ID: Guest User

Password: PHPBB3

Hope this helps? :)
narqelion
I've Been Banned!
Posts: 7235
Joined: Sat Dec 13, 2008 5:00 pm
Contact:

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by narqelion »

Ok I can see the board now. You have a lot of forums....is one of the subforums you want to appear on the index page 'IEP Meetings' and it should be listed in the 'Education' forum, correct?
ThomasMcKean
Registered User
Posts: 22
Joined: Sun Apr 22, 2007 5:58 pm

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by ThomasMcKean »

narqelion wrote:Ok I can see the board now. You have a lot of forums....is one of the subforums you want to appear on the index page 'IEP Meetings' and it should be listed in the 'Education' forum, correct?
Yes. It is true I have a lot of forums. But this is a complex issue we are dealing with as well.

I thought the problem might be the upgrade to 3.0.4 so I restored the backup and it didn't work? Lost all data and users back to April 30th. ARGH! :(
ToonArmy
Former Team Member
Posts: 4608
Joined: Sat Mar 06, 2004 5:29 pm
Location: Worcestershire, UK
Name: Chris Smith
Contact:

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by ToonArmy »

ThomasMcKean wrote:I thought the problem might be the upgrade to 3.0.4 so I restored the backup and it didn't work? Lost all data and users back to April 30th. ARGH! :(
Take a backup before doing a restore next time. ;)
Chris SmithGitHub
narqelion
I've Been Banned!
Posts: 7235
Joined: Sat Dec 13, 2008 5:00 pm
Contact:

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by narqelion »

In your forum settings for "Education" do you have List subforums in legend: set to Yes and in the forum settings for "IEP Meetings" do you have List subforum in parent-forum’s legend: set to Yes?
ThomasMcKean
Registered User
Posts: 22
Joined: Sun Apr 22, 2007 5:58 pm

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by ThomasMcKean »

narqelion wrote:In your forum settings for "Education" do you have List subforums in legend: set to Yes and in the forum settings for "IEP Meetings" do you have List subforum in parent-forum’s legend: set to Yes?
Yeah see that's the thing. I have them ALL set to yes. They were there, then they just disappeared.
ThomasMcKean
Registered User
Posts: 22
Joined: Sun Apr 22, 2007 5:58 pm

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by ThomasMcKean »

Okay the sub forums are back. But now I have two "ONLINE" banners showing for people online. Where is this banner located so i can fix it?

I think the problem was upgrading PHPBB with all these mods I have added. maybe not a good idea?
Paul
Infrastructure Team Leader
Infrastructure Team Leader
Posts: 27164
Joined: Sat Dec 04, 2004 3:44 pm
Location: The netherlands.
Name: Paul Sohier
Contact:

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by Paul »

I only see one online banner at your index? At what page do you get it twice?
ThomasMcKean
Registered User
Posts: 22
Joined: Sun Apr 22, 2007 5:58 pm

Re: Problem with Sub-Forums and PHP 5.2.9? ACK!

Post by ThomasMcKean »

Paul wrote:I only see one online banner at your index? At what page do you get it twice?
Maybe I wasn't all that clear...? What I meant was there are two "ONLINE" banners in the post displays. Reading a message from someone who is online and the notification shows on the right hand side.
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”