[Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
oldlock
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Feb 28, 2005 7:47 am

[Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by oldlock »

I have the same issue with a forum, and have tried the clean upload with no result ..
Last edited by Pit$Bull on Sun Jun 14, 2009 1:42 pm, edited 1 time in total.
Reason: Topic icon changed
oldlock
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Feb 28, 2005 7:47 am

Re: Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by oldlock »

Still no further on with this, it's odd as the shape of the avatar appears and then vanishes in a fraction of a second to be replaced with the text ' User Avatar '
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by Pit$Bull »

Please use the Support Request Template Generator to fill out the support template for you and then post it here.
oldlock
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Feb 28, 2005 7:47 am

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by oldlock »

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.5
What is your board's URL? http://www.cbtools.info
Who do you host your board with? own VPS
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install
Do you have any MODs installed? No
Please describe your problem. Updated to 3.0.5 avatars stopped appearing. Did clean re-install of vanilla 3.0.5 Problem present on all styles.
What styles do you currently have installed? Std and Etch
What language(s) is your board currently using? British English
Which database type/version are you using? MySQL 5
What is your level of experience? Comfortable with PHP and phpBB
Generated by SRT Generator ($Rev: 2968 $)
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by Pit$Bull »

Do you have GD/Imagemagick installed on your server?
oldlock
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Feb 28, 2005 7:47 am

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by oldlock »

Yes. I have multiple phpbb forums on the server. Only the one site has this problem following updating.
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by Pit$Bull »

Check and see if your GD CAPTCHA works.
Also check the permissions on the /images/avatars/upload folder Should be 777
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by Pit$Bull »

oldlock
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Feb 28, 2005 7:47 am

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by oldlock »

Pit$Bull wrote:Did you update your style http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1341615
Yes, new style uploaded.
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by Pit$Bull »

Did you check this?
Pit$Bull wrote:Check and see if your GD CAPTCHA works.
Also check the permissions on the /images/avatars/upload folder Should be 777
oldlock
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Feb 28, 2005 7:47 am

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by oldlock »

Pit$Bull wrote:Check and see if your GD CAPTCHA works.
Also check the permissions on the /images/avatars/upload folder Should be 777
GD Captcha tested in ACP as we don't use it during user registration. It's fine. Permissions are 777 already.
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by Pit$Bull »

Looks like the end of the line. :(
You have updated, installed fresh, and updated your style.
Compared the settings with your other boards on the same server. One last shot.... Check the contents of your /upload folder and provide a filename.
oldlock
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Feb 28, 2005 7:47 am

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by oldlock »

Pit$Bull wrote: One last shot.... Check the contents of your /upload folder and provide a filename.
Sorry not following you there ?

It does'nt make any sense at all does it .......... :?
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by Pit$Bull »

go to the /images/avatars/upload folder and give me the filename of the contents
oldlock
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Feb 28, 2005 7:47 am

Re: [Split] Uploaded Avatars not displaying after 3.0.5 update

Post by oldlock »

Ah now I follow :

111ab1b4c1b0c7cf37c069edecb952a2_2.jpg
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”