Site Loading Issue

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
claytonian
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Feb 29, 2008 12:02 am

Site Loading Issue

Post by claytonian » Sun Aug 23, 2009 5:00 pm

Support Request Template
What version of phpBB are you using? 3.0.5
What is your board's URL? http://regencysociety.byethost3.com/index.php
Who do you host your board with? byethost
How did you install your board? Fresh install from zip archive
Is your board a fresh install or a conversion? Fresh
Do you have any MODs installed? Not right now
What MODs do you have installed?
When did your problem begin? It's always been there
Please describe your problem. The page looks very boring and unstyled before it gets fully loaded.
What styles do you currently have installed? Dark Grunge (on Phpbbstyles)
What language(s) is your board currently using? Stock British English
Which database type/version are you using? MySQL(i) 5.0.84-1
What is your level of experience? On a scale of 1-10, about a 4


If this has already been addressed, I apologize. I had no idea what to search for. But I have a problem where the page loads up as plain looking HTML before the theme and everything loads up. Any way to fix this? I've never had this problem before.

Running 3.0.5

http://regencysociety.byethost3.com/index.php

There's the board.

Any help is much appreciated.

User avatar
stevemaury
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 50926
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:21 am
Location: The U.P.
Name: Steve
Contact:

Re: Site Loading Issue

Post by stevemaury » Sun Aug 23, 2009 5:18 pm

Is this free hosting?
For REALLY good and VERY inexpensive hosting CLICK HERE

I can stop all your spam. I can upgrade or update your Board. PM or email me. (Paid support)

claytonian
Registered User
Posts: 7
Joined: Fri Feb 29, 2008 12:02 am

Re: Site Loading Issue

Post by claytonian » Sun Aug 23, 2009 5:24 pm

Yeah, we're getting some funds and upgrading eventually, but for now it is. I was thinking the fact that we're using free hosting might be the problem. Is that it?

iankent
Registered User
Posts: 27
Joined: Thu Jun 25, 2009 3:28 pm

Re: Site Loading Issue

Post by iankent » Sun Aug 23, 2009 5:37 pm

Its probably just taking longer to load the stylesheet than it is the page - could be a problem with the hosting or just with your net connection (depends whether everyone is experiencing the problem or just yourself). to be honest, it loads ok for me (delay between page load and stylesheet load almost isn't noticeable)

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”