blank screen when rebuilding search index

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Suggested Hosts
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
FunkyDuck
Registered User
Posts: 260
Joined: Sat Apr 20, 2002 11:24 am
Location: Netherlands
Contact:

blank screen when rebuilding search index

Post by FunkyDuck » Sun Oct 11, 2009 8:54 am

I converted my forum from 2 to 3 and that did go well.
But now I am rebuilding the index and in the first time every view seconds, a green banner gave me the information how many posts he had indexed. But after I while it returns a blank screen instead of the green banner.

I can manually push the F5 button, but after reloading it give me back the white screen. But if I continue push again the F5 button, sometimes I get back my green banner, where I can see that he has indexed a view posts more.

Now, I am busy pushing the F5 button for 3 days and that is not really convinient. I got 20.000 posts to go from the 71.000 !!!

I run the server here at home and not at an ISP.

Does anyone know what the problem is, or do have a sollution for this?
FunkyDuck

User avatar
Nikkster
Registered User
Posts: 46
Joined: Fri Apr 10, 2009 7:08 am
Location: Sweden
Contact:

Re: blank screen when rebuilding search index

Post by Nikkster » Sun Oct 11, 2009 9:02 am

Hello,

This can vary from internet to internet but usually, it can take up to 72 hours before you can see the effect (if it's a large banner).

You should also test from another internet to see if it has changed, it might work. The best thing to do would actually to make a snapshot of your website to see if it's actually changed or not.

Best Regards,
Nikkster
For webhosting, I recommend http://www.ukhost4u.com/ or http://www.crewebs.com/

FunkyDuck
Registered User
Posts: 260
Joined: Sat Apr 20, 2002 11:24 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: blank screen when rebuilding search index

Post by FunkyDuck » Wed Oct 14, 2009 1:48 pm

I am affraid you do'nt understand.

Now I am at "skip rows 61300"
And I have 71400 post_id's.
So I am almost there.

I keep continue to touch the F5 button but now, this trick doesn't work anymore.
After loading for a while, it stops and the screen stays blanc.
Now I cannot finish my search index.

Please help...
FunkyDuck

FunkyDuck
Registered User
Posts: 260
Joined: Sat Apr 20, 2002 11:24 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: blank screen when rebuilding search index

Post by FunkyDuck » Tue Oct 20, 2009 2:31 pm

I finally finished my database build by pushing the F5 button for days.
To bad that no one could give me a sollution...
FunkyDuck

kp3011
Registered User
Posts: 480
Joined: Fri Aug 27, 2004 4:58 am

Re: blank screen when rebuilding search index

Post by kp3011 » Fri Nov 20, 2009 4:16 am

A late reply. :( but I think that'll be useful

Go to /includes/functions.php

function still_on_time($extra_time = 15)
{
....
// For debugging purposes
// $max_execution_time = 10;
....
}

Uncomment the // before $max_execution_time = 10; and there you go.

FunkyDuck
Registered User
Posts: 260
Joined: Sat Apr 20, 2002 11:24 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: blank screen when rebuilding search index

Post by FunkyDuck » Fri Nov 20, 2009 2:01 pm

thank you for your reply.
At least someone comes with a helpful answer :P

But I have pushed the F5 buttion for weeks and finaly I got finished :ugeek:
FunkyDuck

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”

Who is online

Users browsing this forum: Lumpy Burgertushie, Majestic-12 [Bot] and 86 guests