phpbb 3.0.6 creating subforum and getting errors

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
djdrageris
Registered User
Posts: 63
Joined: Tue Apr 28, 2009 7:52 pm

phpbb 3.0.6 creating subforum and getting errors

Post by djdrageris » Mon Nov 23, 2009 4:39 pm

when i create subforum i gettong this error

Code: Select all

Pagrindinė klaida
SQL ERROR [ mysqli ]

Field 'forum_logo' doesn't have a default value [1364]

SQL

INSERT INTO phpbb3_forums (parent_id, forum_type, forum_status, forum_parents, forum_name, forum_link, forum_desc, forum_desc_uid, forum_desc_options, forum_desc_bitfield, forum_rules, forum_rules_uid, forum_rules_options, forum_rules_bitfield, forum_rules_link, forum_image, forum_style, display_subforum_list, forum_subforumslist_type, display_on_index, forum_topics_per_page, enable_indexing, enable_icons, enable_prune, prune_days, prune_viewed, prune_freq, adp_enable, adp_admins, adp_modos, adp_auto_edit, adp_text_edit, adp_always, adp_days, adp_hours, adp_mins, adp_secs, forum_min_posts_hide, forum_min_posts, forum_options, forum_flags, left_id, right_id) VALUES (23, 1, 0, '', 'Special K', '', '', '', 7, '', '', '', 7, '', '', '', 0, 1, 0, 1, 0, 1, 0, 0, 7, 7, 1, 1, 0, 0, 1, '-- %D --', 1, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 48, '63', 64)

BACKTRACE

FILE: includes/db/mysqli.php
LINE: 163
CALL: dbal->sql_error()

FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 1109
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: includes/acp/acp_forums.php
LINE: 210
CALL: acp_forums->update_forum_data()

FILE: includes/functions_module.php
LINE: 507
CALL: acp_forums->main()

FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()

how fix it?

User avatar
stevemaury
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 50510
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:21 am
Location: The U.P.
Name: Steve
Contact:

Re: phpbb 3.0.6 creating subforum and getting errors

Post by stevemaury » Mon Nov 23, 2009 4:44 pm

There is no forum_logo field in phpbb, so you need to ask this wherever you got the MOD that added that field.
For REALLY good and VERY inexpensive hosting CLICK HERE

I can stop all your spam. I can upgrade or update your Board. PM or email me. (Paid support)

djdrageris
Registered User
Posts: 63
Joined: Tue Apr 28, 2009 7:52 pm

Re: phpbb 3.0.6 creating subforum and getting errors

Post by djdrageris » Mon Nov 23, 2009 5:16 pm

thanks :) i think this mod have needed code http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1214585

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”