Page 1 of 1

Nobody can post (Easy problem)

Posted: Sun Nov 29, 2009 8:48 am
by espada
Hello there.
I have 2 kind of langue packs Nl and En.
(Netherlands and engelish)
Well,when i set it on engelish i can post because its on my php files at the imageset en_us
But when i do the style to nl (my forum is nl) then i cant see it. i also deleted the en_us and replaced it with nl_us.

Can someone please help me? :(

Re: Nobody can post (Easy problem)

Posted: Sun Nov 29, 2009 9:26 am
by KillerMark15
Hey,

have you online the imgages of the English styl? You need it for the Netherlands styl to. Then you will can post by the Netherlands Styl!
A Netherlands Image set find you here.

If u need more help, u can PB me. :mrgreen:

KillerMark15

Re: Nobody can post (Easy problem)

Posted: Sun Nov 29, 2009 9:34 am
by espada
Hey,can u get me one from getaway?
Please.

Re: Nobody can post (Easy problem)

Posted: Sun Nov 29, 2009 9:40 am
by KillerMark15
espada wrote:Hey,can u get me one from getaway?
Please.
I'm sorry, but have found nothing. Can u PB me the link of u forum?

KillerMark15

Re: Nobody can post (Easy problem)

Posted: Sun Nov 29, 2009 9:44 am
by espada
I sended.

Re: Nobody can post (Easy problem)

Posted: Sun Nov 29, 2009 9:48 am
by KillerMark15
Read my answer. :mrgreen:
RuneScape FTW

Re: Nobody can post (Easy problem)

Posted: Sun Nov 29, 2009 11:08 am
by espada
Still not working :S please someone?

Re: Nobody can post (Easy problem)

Posted: Sun Nov 29, 2009 11:34 am
by KillerMark15
You missed the imageset of the used style.