Quick Reply box function not working

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Suggested Hosts
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
jatintalwar
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Jul 05, 2009 10:21 am
Location: India , New Delhi

Quick Reply box function not working

Post by jatintalwar » Mon Dec 14, 2009 12:43 pm

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.6
What is your board's URL? http://www.camshotsindia.com
Who do you host your board with? netwayweb.in
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install
Do you have any MODs installed? No
Is registration required to reproduce this issue? No
What styles do you currently have installed? Template Monster forum__19624
What language(s) is your board currently using? British English
Which database type/version are you using? MySQL 5
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
When did your problem begin? THe update feature " Quick Reply " isnt visible on my forum
Please describe your problem. I have enabled the " Display Quick Reply " in the individual forum settings and also in the Board Features settings . The Quick reply box isnt visible still .
Iam using the Template Monster template no forum_19624 . Please note that right now i have only enabled this option manually for General Discussions category on my forum.
Have read different articles pertaining the same problem , but not able to find the solution.
Generated by SRT Generator ($Rev: 3396 $)
Regards,
Dr.Jatin Talwar & Deepak Khurana
Camshotsindia Forum

User avatar
tbackoff
Former Team Member
Posts: 7022
Joined: Thu Jun 04, 2009 1:41 am
Location: cheerleading practice
Name: Tabitha Backoff

Re: Quick Reply box function not working

Post by tbackoff » Mon Dec 14, 2009 12:45 pm

You need to update your style to 3.0.6 ;)
Flying is the second best thrill to cheerleaders; being caught is the first.

NathanFtw
Registered User
Posts: 247
Joined: Mon Jun 15, 2009 7:59 am

Re: Quick Reply box function not working

Post by NathanFtw » Mon Dec 14, 2009 12:50 pm

t_backoff wrote:You need to update your style to 3.0.6 ;)
As she has stated, you need to update your board's style(s) to 3.0.6.

You can find out how to do so here: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 4&t=880735

Good luck!

jatintalwar
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Jul 05, 2009 10:21 am
Location: India , New Delhi

Re: Quick Reply box function not working

Post by jatintalwar » Mon Dec 14, 2009 1:23 pm

Thank you guys for replying promptly .
Iam not using the Prosilver or subsilver style on my forum . As mentioned I am using a template from template monster .
I have cheked enabling this option on Prosilver style and it works fine .
I think I need to update the template monster template file . Do i need to add extra files that have been added in the prosilver style to my template style ?? for e.g the quick reply editor ??
Regards,
Dr.Jatin Talwar & Deepak Khurana
Camshotsindia Forum

User avatar
tbackoff
Former Team Member
Posts: 7022
Joined: Thu Jun 04, 2009 1:41 am
Location: cheerleading practice
Name: Tabitha Backoff

Re: Quick Reply box function not working

Post by tbackoff » Mon Dec 14, 2009 1:33 pm

jatintalwar wrote:I think I need to update the template monster template file
Which is what we said. ;)
jatintalwar wrote:Do i need to add extra files that have been added in the prosilver style to my template style ?? for e.g the quick reply editor ??
Yes.
Flying is the second best thrill to cheerleaders; being caught is the first.

NathanFtw
Registered User
Posts: 247
Joined: Mon Jun 15, 2009 7:59 am

Re: Quick Reply box function not working

Post by NathanFtw » Mon Dec 14, 2009 2:10 pm

Your style looks like it's based off subsilver so do the subsilver edits to it ;)

jatintalwar
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Jul 05, 2009 10:21 am
Location: India , New Delhi

Re: Quick Reply box function not working

Post by jatintalwar » Mon Dec 14, 2009 2:24 pm

As I mentioned above .....Its not either prosilver or subsilver , but one from template monster .
I am having a severe vertigo thinking every file that has been modified needs to be updated manually for my style !!!!! and I suppose its not just the Quick reply editor file that has to be added .......Many needs to be updated ??
Regards,
Dr.Jatin Talwar & Deepak Khurana
Camshotsindia Forum

NathanFtw
Registered User
Posts: 247
Joined: Mon Jun 15, 2009 7:59 am

Re: Quick Reply box function not working

Post by NathanFtw » Mon Dec 14, 2009 2:28 pm

jatintalwar wrote:As I mentioned above .....Its not either prosilver or subsilver , but one from template monster .
I am having a severe vertigo thinking every file that has been modified needs to be updated manually for my style !!!!! and I suppose its not just the Quick reply editor file that has to be added .......Many needs to be updated ??
I know it's not either one of those, but it is based off of subsilver, therefore you need to do the subsilver edits to it, just as if you were installing a mod ;)

jatintalwar
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Jul 05, 2009 10:21 am
Location: India , New Delhi

Re: Quick Reply box function not working

Post by jatintalwar » Mon Dec 14, 2009 2:42 pm

Gotcha ......
There was a post which has mentioned in detail about what all files to edit ....let me chek that one out.
DO u have the link ?
Regards,
Dr.Jatin Talwar & Deepak Khurana
Camshotsindia Forum

NathanFtw
Registered User
Posts: 247
Joined: Mon Jun 15, 2009 7:59 am

Re: Quick Reply box function not working

Post by NathanFtw » Mon Dec 14, 2009 2:43 pm

NathanFtw wrote:
t_backoff wrote:You need to update your style to 3.0.6 ;)
As she has stated, you need to update your board's style(s) to 3.0.6.

You can find out how to do so here: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 4&t=880735

Good luck!
Written in my earlier post :P

Good luck mate!

jatintalwar
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Jul 05, 2009 10:21 am
Location: India , New Delhi

Re: Quick Reply box function not working

Post by jatintalwar » Wed Apr 07, 2010 4:48 pm

Problem solved .
I had to update just one file in my template monster template " viewtopic_body.html " .
Nathan , u were right , my theme is based on subsilver . Had to edit as per subsilver .

Follwing code needs to be pasted before

<!-- INCLUDE breadcrumbs.html -->

Code: Select all

<!-- IF S_QUICK_REPLY -->
<!-- INCLUDE quickreply_editor.html -->
<!-- ENDIF -->
It is presumed that the enable Quick reply option is set to on in ACP .

Thanks guys ....
Regards,
Dr.Jatin Talwar & Deepak Khurana
Camshotsindia Forum

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66897
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: Quick Reply box function not working

Post by Lumpy Burgertushie » Wed Apr 07, 2010 6:57 pm

you also have to add one new file to your style for the reply box or it won't work

your polls won't work either because your style is not up to date
several different forms that are in the style files will not work because your style is not up to date.

you really need to do the complete update to your style files.

personally, I would be yelling at the people you bought the style from to make them give you an updated copy.
it should be their responsibility to provide you with free updates when you buy a style from them.



robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

jatintalwar
Registered User
Posts: 135
Joined: Sun Jul 05, 2009 10:21 am
Location: India , New Delhi

Re: Quick Reply box function not working

Post by jatintalwar » Thu Apr 08, 2010 2:23 am

Lumpy Burgertushie wrote:you also have to add one new file to your style for the reply box or it won't work

your polls won't work either because your style is not up to date
several different forms that are in the style files will not work because your style is not up to date.

you really need to do the complete update to your style files.

personally, I would be yelling at the people you bought the style from to make them give you an updated copy.
it should be their responsibility to provide you with free updates when you buy a style from them.



robert
Yes Robert,
U are right ...the other file in question is quickreply_editor.html which is updated in the Prosilver and subsilver style .This file is copied as it is and updated in the styles folder of the template.
I bought the style from template monster , but they never talked about any updates whatsoever.
Might have to contact them again for future .
Thanks .
Regards,
Dr.Jatin Talwar & Deepak Khurana
Camshotsindia Forum

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”