Problem displaying subforums :-(

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
radhuza
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Dec 12, 2009 4:26 pm

Problem displaying subforums :-(

Post by radhuza »

Hi, :)
I need to solve a little problem. In the index I see all Subforums including Sub Subforums. Should be shown only Subforums, but I appear as Sub Subforums. :( He does not know someone to solve this problem? Below are screens of my problem. Thank you very much :)
Last edited by radhuza on Tue Feb 02, 2010 3:54 pm, edited 2 times in total.
az2000
Registered User
Posts: 37
Joined: Mon Dec 14, 2009 10:54 pm

Re: Problem displaying subforums :-(

Post by az2000 »

I posted about this a couple weeks ago. What you describe is just the way PHPBB works.

When you choose the option (when creating a forum) to display a subforum on parent forum legends, it displays on all parent forums which have the option to display subforums.

I plan to workaround this by customizing the code to filter out subforums I don't want displayed. It's going to be ugly, with hardcoded forum IDs.
radhuza
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Dec 12, 2009 4:26 pm

Re: Problem displaying subforums :-(

Post by radhuza »

I came across this. Works correctly! Here is the proof. Feel free to try.
But unfortunately it's modified version of the old forum. :( And I do not know how to do so to work on the new version.
Modification:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 6&t=489014
radhuza
Registered User
Posts: 42
Joined: Sat Dec 12, 2009 4:26 pm

Re: Problem displaying subforums :-(

Post by radhuza »

Locked. Problem solved! :D
Here's the solution: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0#p8509155

Thanks for your help :)
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”