missing comfirmation image in registration

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
jskoh
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:21 pm

missing comfirmation image in registration

Post by jskoh »

hi... can i know what file or folder to upload to restore the image comfirmation?
Last edited by Pit$Bull on Thu Feb 25, 2010 3:49 pm, edited 1 time in total.
Reason: Topic icon changed
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: missing comfirmation image in registration

Post by Pit$Bull »

Please fill out the Support Request Template Generator and post it back here to enable us to assist you better.
jskoh
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:21 pm

missing comfirmation image in registration

Post by jskoh »

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.6
What is your board's URL? http://sghobby.com
Who do you host your board with? bravehost
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
Is your board a fresh install or a conversion? Update from a previous version of phpBB3
Do you have any MODs installed? No
Is registration required to reproduce this issue? No
What version of phpBB3 did you update from? phpBB 3.0.5
What styles do you currently have installed? subsilver
What language(s) is your board currently using? english
Which database type/version are you using? I Don't Know
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
When did your problem begin? No answer given
Please describe your problem. my board registration page does not have a image confirmation and new user cant register
Generated by SRT Generator ($Rev: 3603 $)
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: missing comfirmation image in registration

Post by Pit$Bull »

jskoh
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:21 pm

Re: missing comfirmation image in registration

Post by jskoh »

hi, its doesnt help. the problem still exist
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: missing comfirmation image in registration

Post by Pit$Bull »

The link http://sghobby.com sends me to your host, please provide a good link.
Are you on a free or paid hosting package?
jskoh
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:21 pm

Re: missing comfirmation image in registration

Post by jskoh »

hi, try again on the registration page. was a paid host
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: missing comfirmation image in registration

Post by Pit$Bull »

Are you able to configure anything in your CAPTCHA module settings in the ACP?
jskoh
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:21 pm

Re: missing comfirmation image in registration

Post by jskoh »

yes, able to log in and do the setting
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: missing comfirmation image in registration

Post by Pit$Bull »

You are able to make the settings and see them set plus the images in the ACP but they don't show on the registration page?
jskoh
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:21 pm

Re: missing comfirmation image in registration

Post by jskoh »

yes, everything can see only not in registration page
Attachments
12.JPG
12.JPG (78.71 KiB) Viewed 159 times
Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: missing comfirmation image in registration

Post by Pit$Bull »

Upload a fresh subsilver2 style, can be obtained from the full version here http://www.phpbb.com/downloads/olympus.php?from=submenu

Have you tried Prosilver style to see if this issue exists there also?
jskoh
Registered User
Posts: 76
Joined: Wed Mar 18, 2009 12:21 pm

Re: missing comfirmation image in registration

Post by jskoh »

hey, i manage to solve the problem doing a refresh on the style/template

thank pitbull...
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”