Error with sending PMs after updating to 3.0.7

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
cfeedback
Registered User
Posts: 58
Joined: Tue May 13, 2008 6:15 pm
Location: Reno, NV

Error with sending PMs after updating to 3.0.7

Post by cfeedback » Sat Mar 06, 2010 6:36 pm

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1
What is your board's URL? http://forum.outaheresports.org/
Who do you host your board with? Hostmonster
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
Is your board a fresh install or a conversion? Update from a previous version of phpBB3
Do you have any MODs installed? Yes
Is registration required to reproduce this issue? Yes
What version of phpBB3 did you update from? phpBB 3.0.7
What MODs do you have installed? Too many to count...the one that may be relevant to the error at hand based on the error message is:

code enhancements
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1323065
What styles do you currently have installed? prosilver, prosilver_se
What language(s) is your board currently using? Default
Which database type/version are you using? MySQL 5
What is your level of experience? Comfortable with PHP and phpBB
What username can be used to view this issue? tester
What password can be used to view this issue? tester
When did your problem begin? After updating to 3.0.8
Please describe your problem. After sending a PM, the following error is displayed:

Fatal error: The file ./styles/prosilver_se/template/bbcode.html is missing. in /home/outahere/public_html/forum/includes/bbcode.php on line 150

PMs are still being sent out. Have purged the cache, refreshed the templates, etc. Also updated to PL1.
Generated by SRT Generator ($Rev: 3777 $)

cfeedback
Registered User
Posts: 58
Joined: Tue May 13, 2008 6:15 pm
Location: Reno, NV

Re: Error with sending PMs after updating to 3.0.7

Post by cfeedback » Mon Mar 08, 2010 6:44 am

Bump. I could really use some help with this problem. I'm moderately experienced in phpBB3 but have no clue to what the exact problem here is. Prosilver still works fine in 3.0.7 so it must be a problem with prosilver_se, but since the file mentioned in the error message is inherited I really don't have a clue as to what to do to fix this.

Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: Error with sending PMs after updating to 3.0.7

Post by Pit$Bull » Mon Mar 22, 2010 1:25 pm

I just experienced the exact same issue after an auto update from 3.0.5 to 3.0.7-PL1.
I have only two MOD's installed - automod and anouncement center and am also on the same host as you (Hostmonster)
I'm trying a temporary fix by copying the bbcode.html file to prosilver_se and so far it has resolved the issue.
I have added this to your bug report filed.

emsik
Registered User
Posts: 102
Joined: Wed Jul 01, 2009 12:55 pm

Re: Error with sending PMs after updating to 3.0.7

Post by emsik » Fri Apr 09, 2010 8:50 am

I didnt saw it, but my users reported me that after submiting post the following error cames up:
:arrow: Fatal error: The file ./styles/prosilver_se/template/bbcode.html is missing

This has started after updating phpbb from 3.0.6 to 3.0.7pl1 and updating prosilver se style from 1.0.4 to 1.0.5. Of course prosilver se inherits from prosilver and the file isnt missing in prosilver.

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”