Problem updating prosilver style to version 3.0.7

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Ideas Centre
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
csat
Registered User
Posts: 78
Joined: Tue Aug 05, 2008 10:38 am

Problem updating prosilver style to version 3.0.7

Post by csat »

I have updated Prosilver manually using the following link: viewtopic.php?f=74&t=880735. It has all gone fine apart from the following file alteration. When I alter the links.css file as it tells me below, my forum has no background and only contains text, apart from the site logo. Can anyone tell me what I am doing wrong?

File alteration instructions:
#-----[ OPEN ]---------------------------------------------
#
styles/prosilver/theme/links.css

#
#-----[ FIND ]---------------------------------------------
# Around Line 1
/* proSilver Link Styles
---------------------------------------- */

#
#-----[ AFTER, ADD ]---------------------------------------------
#

/* Links adjustment to correctly display an order of rtl/ltr mixed content */
a {
direction: ltr;
unicode-bidi: embed;
}
The first 20 lines of my altered file:
/* proSilver Link Styles
---------------------------------------- */
/* Links adjustment to correctly display an order of rtl/ltr mixed content */
a {
direction: ltr;
unicode-bidi: embed;
}

a:link { color: #898989; text-decoration: none; }
a:visited { color: #898989; text-decoration: none; }
a:hover { color: #d3d3d3; text-decoration: underline; }
a:active { color: #d2d2d2; text-decoration: none; }

/* Coloured usernames */
.username-coloured {
font-weight: bold;
display: inline !important;
padding: 0 !important;
}
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”