Page 1 of 1

Why do my HTML codes show up on one board and not another?

Posted: Wed Jul 28, 2010 7:21 am
by fanzing
Hello,

My message board has lain fallow for a few years, as visits to my blog had dropped. I recently decided to make use of it again and went back to look at it today. It's still in 3.0.RC7, but I'm going to be updating it tomorrow.

On my public board, everything looks okay. However, on the private boards, every line in every post ends with a BR HTML tag, and smileys and signatures are broken. For example:

Code: Select all

Was everyone else busy this weekend, too? <!--EZCODE EMOTICON START :) --><img src=http://www.ezboard.com/images/emoticons/smile.gif ALT=":)"><!--EZCODE EMOTICON END--> <br>
<br>
Let's try to post a LOT to Monitor Duty this week so that people don't think we've croaked! <p>Michael Hutchison, Fanzing Editor<br>
<a href="http://www.thehutch.com/comics/" target="_blank">http://www.thehutch.com/comics/</a><br>
<i>"There are knowns, known unknowns, and unknown unknowns." - Unknown</i></p><i></i>
Is there any way to fix this?

Re: Why do my HTML codes show up on one board and not anothe

Posted: Wed Jul 28, 2010 8:39 am
by ric323
What do you mean "public board" and "private boards" ?

In phpBB terminology, a "board" contains multiple "forums"/"categories", which contain "topics", which contain "posts".

So, are you talking about "boards", or "forums" ?

Re: Why do my HTML codes show up on one board and not anothe

Posted: Thu Jul 29, 2010 7:35 am
by fanzing
Sorry!

I have one board, and several forums on that board, a few of which are private ones.

The private boards have this HTML oddity which I showed in the sample above, but the main public board does not.

Any ideas how I fix this?

Re: Why do my HTML codes show up on one board and not anothe

Posted: Thu Jul 29, 2010 9:18 am
by ric323
To tell us more about your board, please fill out the Support Request Template, and post the output back here.