Help to display images

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Get Involved
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
User avatar
3motronik
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Feb 17, 2009 8:01 pm
Contact:

Help to display images

Post by 3motronik »

Install IP Country Flag Olympus and all perfect but when you turn onSEO phpBB and the images were not

Perhaps the error is in the code of the MOD:

Code: Select all

		'POST_AUTHOR_FULL'		=> ($poster_id != ANONYMOUS) ? $user_cache[$poster_id]['author_full'] : get_username_string('full', $poster_id, '<img src="'images/flags/small/' .  $flag . '.png" width="14" height="9" alt="' . $user->lang['country'][$country] . '" title="' . $user->lang['country'][$country] . '" />' . ' ' . $row['username'], $row['user_colour'], $row['post_username']),
// --- IP Country Flag Olympus end ----------------------

The images are not displayed

<img src="'images/flags/small/'

and so is my forum

<img src="'http:/ejemplo/forum/cetegoria/tema.html/images/flags/small/'

why not see the image

I tried this but does not work

Code: Select all

		'POST_AUTHOR_FULL'		=> ($poster_id != ANONYMOUS) ? $user_cache[$poster_id]['author_full'] : get_username_string('full', $poster_id, '<img src="'. $phpbb_root_path .'images/flags/small/' .  $flag . '.png" width="14" height="9" alt="' . $user->lang['country'][$country] . '" title="' . $user->lang['country'][$country] . '" />' . ' ' . $row['username'], $row['user_colour'], $row['post_username']),
// --- IP Country Flag Olympus end ----------------------
tried using '. $phpbb_root_path .'

all this in viewtopic.php

how could I accomplish this:





------------------------------------------

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1
What is your board's URL? http://nosoynormal.co.cc/forum
Who do you host your board with? No answer given
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install
Do you have any MODs installed? Yes
Is registration required to reproduce this issue? No
What MODs do you have installed? No answer given
What styles do you currently have installed? sf_blue modify
What language(s) is your board currently using? Spanish
Which database type/version are you using? MySQL 5
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
When did your problem begin?
User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 70060
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Help to display images

Post by KevC »

To receive MOD support please visit our Customisations Database and post in the specific MOD's designated support area. The link to the support area for each released MOD is also available in the first post of each released MOD listed in the MOD Database Releases forum.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"
User avatar
3motronik
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Feb 17, 2009 8:01 pm
Contact:

Re: Help to display images

Post by 3motronik »

Actually no problem with the mod simplemnete would like to know how to use the $phpbb_root_path variable as to avoid having to insert the URL of my forum manually

and I intend to change the domain in January 2011
User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 70060
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Help to display images

Post by KevC »

The error you're looking at is in the flag MOD code. You need to ask in that topic for help with it.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"
User avatar
3motronik
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Feb 17, 2009 8:01 pm
Contact:

Re: Help to display images

Post by 3motronik »

Ok
but the Topic of mod is closed
and just put the URL for the forum to solve the problem
I just wanted to know that variable could be used to not do it manually when changing domain.

Thanks
User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 70060
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Help to display images

Post by KevC »

That's something to ask the MOD author.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”