problime in forum picture .

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
sat-home
Registered User
Posts: 31
Joined: Tue Apr 05, 2011 4:50 am

problime in forum picture .

Post by sat-home » Sat Apr 16, 2011 6:31 am

i allready insart forum picture but rezalt is here ..
Image

i insart picture from here thro link .
Image
but i like this how upload or thro link set forum pictue plzz guide me setup by setup ?
Image
Last edited by Sinom on Sat Apr 16, 2011 11:09 am, edited 1 time in total.
Reason: Topic icon changed

User avatar
Sinom
Translator
Posts: 1682
Joined: Thu Oct 28, 2010 9:53 am
Contact:

Re: problime in forum picture .

Post by Sinom » Sat Apr 16, 2011 7:27 am

Hello sat-home!

The image goes in the next column. It's named Forum image.

Image

Best of luck!

Hugs :ugeek:

User avatar
Mick
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 21662
Joined: Fri Aug 29, 2008 9:49 am
Location: Cardiff

Re: problime in forum picture .

Post by Mick » Sat Apr 16, 2011 8:28 am

Please note, your browser is auto-filling in your username where the image information should go, you need to turn that off.
"The more connected we get the more alone we become" - Kyle Broflovski

sat-home
Registered User
Posts: 31
Joined: Tue Apr 05, 2011 4:50 am

Re: problime in forum picture .

Post by sat-home » Sat Apr 16, 2011 10:06 am

i try but erorr

Image

User avatar
Sinom
Translator
Posts: 1682
Joined: Thu Oct 28, 2010 9:53 am
Contact:

Re: problime in forum picture .

Post by Sinom » Sat Apr 16, 2011 10:12 am

Save the image to the folder /images, located in the forum root.

Then use the link to the image such as: images/my_picture.png for example.

Hugs :ugeek:

sat-home
Registered User
Posts: 31
Joined: Tue Apr 05, 2011 4:50 am

Re: problime in forum picture .

Post by sat-home » Sat Apr 16, 2011 10:42 am

:) thanks dear i change success ...

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”