HELP - "No valid article" on Viewforum / Index page

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
User avatar
uk_martin
Registered User
Posts: 161
Joined: Fri Nov 08, 2002 10:02 am

HELP - "No valid article" on Viewforum / Index page

Post by uk_martin » Wed Jun 15, 2011 12:36 am

I don't know how, but somehow I've lost my Index.php functionality in my development site - http://www.ukmartin.com/

I installed Board3 Portal, and all went well for a while. In my main menu, "Home" would take you to Portal.php and "News" would take you to Index.php/Viewforum.php. That was a few days ago...

Since then, what I now notice is that "News" in the menu now takes you to Index.php, however unfortunately, when doing that, although I get an error message like this:

Code: Select all

Information

No valid article
Is there a cure to this problem?

Thanks in advance for any help.

Maritn
Last edited by Noxwizard on Fri Jun 17, 2011 2:22 am, edited 1 time in total.
Reason: Changed topic icon

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66727
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: HELP - "No valid article" on Viewforum / Index page

Post by Lumpy Burgertushie » Wed Jun 15, 2011 3:38 am

that is not a phpbb message. it must be something to do with whatever MOD you have installed for this "news" thing.
for a guess, I would say that you have overwritten your index.php file with a different index.php file.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

User avatar
uk_martin
Registered User
Posts: 161
Joined: Fri Nov 08, 2002 10:02 am

Re: HELP - "No valid article" on Viewforum / Index page

Post by uk_martin » Wed Jun 15, 2011 6:30 am

I tried putting the original index.php file back, and have tried switching styles. The message is the same with the original index.php file and in any style that I choose.

Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: HELP - "No valid article" on Viewforum / Index page

Post by Pit$Bull » Wed Jun 15, 2011 6:51 am

Since there is no MOD support in this forum I suggest you seek support here http://www.phpbb.com/customise/db/mod/b ... l/support/

User avatar
uk_martin
Registered User
Posts: 161
Joined: Fri Nov 08, 2002 10:02 am

Re: HELP - "No valid article" on Viewforum / Index page

Post by uk_martin » Thu Jun 16, 2011 8:12 pm

Problem over.

Thanks to inspiration from Sherlock Holmes, Hercule Poirot and Inspector Clouseau, I was able to track down that the Index page had been taken over by the TH23 CMS MOD. It seems that this page is selected to have CMS content written into it, but as there was "no valid article" that gave the clue away, as CMS's create articles on pages...and as I hadn't started using the MOD yet, so there was no valid article.

Anyway, normality has been resumed, after lots of re-synching, and associated ACP black magic.

Thanks for trying to help.

Martin

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”