.MODS showing ANTISPAM but can't delete

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Suggested Hosts
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
copperknackers
Registered User
Posts: 62
Joined: Fri Feb 29, 2008 4:26 pm

.MODS showing ANTISPAM but can't delete

Post by copperknackers »

Hi guys,

This started out as an ANTISPAM ACP question, but now is more of a general help question. Basically, I installed it and something went wrong. It never showed in .MODS, so I removed it. However, in Administrator Control Panel > .MODS it shows ANTISPAM twice. I disabled these/enabled these and tried to delete. Nothing worked.

Now I see the following screen:
This is the screen I have in Admin Control Panel > .MODS
This is the screen I have in Admin Control Panel > .MODS
1.jpg (164.29 KiB) Viewed 250 times
The following is what happens when I click on the first and then second ANTISPAM links in ACP > .MODS.
This is what the first ANTISPAM contains
This is what the first ANTISPAM contains
2.jpg (215.41 KiB) Viewed 250 times
This is what the second ANTISPAM contains
This is what the second ANTISPAM contains
3.jpg (184.09 KiB) Viewed 250 times
When I try to delete any of the 2 ANTISPAM modules I get the following error. Even for the one that has no children!
This is what happens when I try to delete the ANTISPAM with no children nodes
This is what happens when I try to delete the ANTISPAM with no children nodes
4.jpg (184.65 KiB) Viewed 250 times
What I'd like to ask is:

1. How do I get rid of this (asked mod author, not much help at all apart from standard responses) :(
2. Will this do any damage to the forum?
3. Is there any other way of removing it?

Thanks,
AJ
marian0810
Former Team Member
Posts: 3011
Joined: Mon May 21, 2007 9:17 pm
Location: The Netherlands
Name: Marian
Contact:

Re: .MODS showing ANTISPAM but can't delete

Post by marian0810 »

Sorry but this is not the place for MOD support.

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 1#location

You need to ask your questions here:

http://www.phpbb.com/customise/db/mod/a ... p/support/

and since you already did that I'm closing this as a duplicate.
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”