Attachment Problem

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Scam Warning
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
Rossmc
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Aug 29, 2011 12:56 pm

Attachment Problem

Post by Rossmc »

I did search for this first, here and Google and no luck.

With attachments enabled, if user DOES NOT add an attachment when posting a topic they receive an error, 'File could not be uploaded'. If they DO add an attachment and Submit with the bottom most button, the new topic is posted.

With attachments disabled, users are able to post without any problems.

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.9
What is your board's URL? Still internal for testing
Who do you host your board with? IIS7
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
Is your board a fresh install or a conversion? Fresh Install
Do you have any MODs installed? No
Is registration required to reproduce this issue? No
What styles do you currently have installed? prosilver
What language(s) is your board currently using? english
Which database type/version are you using? MS SQL Server
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
When did your problem begin? Fresh install
Please describe your problem. If I enable attachments, when user posts a new topic they receive a file could not be uploaded error. This is WITHOUT the user attaching a message. If user actually does attach a message and clicks the bottom most Submit button the message posts. If I disable attachments, a user can post a message without an error.
Generated by SRT Generator ($Rev$)
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”