error posting with "Font colour"

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
TenshiMaster
Registered User
Posts: 5
Joined: Mon Nov 21, 2011 8:52 pm

error posting with "Font colour"

Post by TenshiMaster »

Hello, i have an problem with butttons of posting... When i post a new topic or edit and clicking the button "Font Colour" the list of colours not showing... Any solution?, thanks :)

Account for test:
Username: Tester01
Password: phpbbes123

Style: Simplicity (based on prosilver) for version 3.0.7
Url: http://calimdor.wsr3.net
PHPBB: 3.0.9

Pit$Bull
Former Team Member
Posts: 23099
Joined: Sat Dec 02, 2006 4:08 pm
Name: Can't Remember

Re: error posting with "Font colour"

Post by Pit$Bull »

You might try updating your style, Simplicity shows version 3.0.7 and your board version is 3.0.9
Board and style versions must match.

User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51984
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: error posting with "Font colour"

Post by Brf »

You have some duplicate code here in your forum_fn.js:

Code: Select all

/**
* Jump to page
*/
function jumpto()
{
    var page = prompt(jump_page, on_page);

    if (page !== null && !isNaN(page) && page == Math.floor(page) && page > 0)
    {
        if (base_url.indexOf('?') == -1)
        {
            document.location.href = base_url + '?start=' + ((page - 1) * per_page);
        }
        else
        {
            document.location.href = base_url.replace(/&/g, '&') + '&start=' + ((page - 1) * per_page);
        }
    }
}
            document.location.href = base_url.replace(/&/g, '&') + '&start=' + ((page - 1) * per_page);
        }
    }
}

 

TenshiMaster
Registered User
Posts: 5
Joined: Mon Nov 21, 2011 8:52 pm

Re: error posting with "Font colour"

Post by TenshiMaster »

Brf wrote:You have some duplicate code here in your forum_fn.js:

Code: Select all

/**
* Jump to page
*/
function jumpto()
{
    var page = prompt(jump_page, on_page);

    if (page !== null && !isNaN(page) && page == Math.floor(page) && page > 0)
    {
        if (base_url.indexOf('?') == -1)
        {
            document.location.href = base_url + '?start=' + ((page - 1) * per_page);
        }
        else
        {
            document.location.href = base_url.replace(/&/g, '&') + '&start=' + ((page - 1) * per_page);
        }
    }
}
            document.location.href = base_url.replace(/&/g, '&') + '&start=' + ((page - 1) * per_page);
        }
    }
}

 

Oh thanks!... this work... the duplicate code was delleted.. :)

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”