Page 1 of 1

[split] Remember Me Option Not Working When Logging In.

Posted: Sat Feb 11, 2012 6:13 pm
by noth
despite making my cookie setting as shown above I still have members moaning that Log me on automatically each visit is not working

I went from .mac.mazliach.com to mac.mazliach.com after advice I saw on another thread

in both situations I personally did not suffer the problem complained of by a few other members of my site, so it is difficult for me to imagine what the cause is

would a good try to resolve this be to advise members to clear their browser history? I think I read somewhere else try clearing browser cookies? how do you do that? :D

Re: Remember Me Option Not Working When Logging In.

Posted: Sat Feb 11, 2012 6:21 pm
by Pit$Bull
noth wrote: I think I read somewhere else try clearing browser cookies? how do you do that? :D
Use the delete all board cookies link.
Or just change your actual cookie via the ACP.
Try phpbb_1236w

Fixing incorrect cookie settings

Re: Remember Me Option Not Working When Logging In.

Posted: Sat Feb 11, 2012 6:57 pm
by noth
what about the cookie path? mine is shown as /

Re: Remember Me Option Not Working When Logging In.

Posted: Sat Feb 11, 2012 7:00 pm
by Pit$Bull
Please fill out the Support Request Template Generator and post it back here to enable us to assist you better.

Re: Remember Me Option Not Working When Logging In.

Posted: Sat Feb 11, 2012 8:20 pm
by HGN
You have not changed your cookie domain. It still shows http://www.mac.mazliach.com. That is wrong.

*EDIT* Hmm, the topic starter is a different member. Please start your own topic if you have a support question.