spam attack, pls help!

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Suggested Hosts
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

spam attack, pls help!

Post by bhbebe » Tue Apr 03, 2012 8:53 am

Hi,

my forum is www.bhbebe.com/forum
just had spam attack that created almost 500 topics :o
I banned user, deleted user and deleted posts, BUT posts/topics are still there :?: That never happened before
How can I remove those topics/post??
Pls help.... Tnx a lot!

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69422
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: spam attack, pls help!

Post by KevC » Tue Apr 03, 2012 9:00 am

First of all you need to stop more spam attacks.

The captcha you're using on the registration page was beaten a long time ago.

You need a Q&A question that can't be searched.

How to configure Q&A CAPTCHA.

Now, to remove the spam posts, go in to the forum, click the moderator control panel link at the top of the page and then tick the box next to each topic (or choose mark all at the bottom of the page) and choose delete at the bottom of the page.

You can temporarily extend the 'topics per page' in the admin panel post settings to 500 or so to get them all in one go.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: spam attack, pls help!

Post by bhbebe » Tue Apr 03, 2012 9:15 am

Tnx a lot for ur help!

Going to do this

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: spam attack, pls help!

Post by bhbebe » Tue Apr 03, 2012 9:31 am

It worked :D tnx


One more question: this spam sent 5 private messages to all members :(
In my case, I can't see them when I enter inbox, but on top of the page it says 0 new messages / 5 unread messages ... is it possible to fix this somehow?

tnx

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: spam attack, pls help!

Post by bhbebe » Tue Apr 03, 2012 9:38 am

Kevin Clark wrote:First of all you need to stop more spam attacks.

The captcha you're using on the registration page was beaten a long time ago.

You need a Q&A question that can't be searched.

How to configure Q&A CAPTCHA.
Did this, but when I press Submit, I get this:


Information

The plugin cannot be selected as its requirements are not met.

User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill

Re: spam attack, pls help!

Post by Oyabun1 » Tue Apr 03, 2012 9:48 am

You probably missed one or more steps in the instructions. try it again.
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: spam attack, pls help!

Post by bhbebe » Tue Apr 03, 2012 9:57 am

I did every step, but still no change. I did't get preview for Q&A, do I have to?
I made question and answer, so when I press BACK, I get this

Image

Do I have to fill something else? Because If I press SUBMIT, I will get the same message as above mentioned.

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69422
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: spam attack, pls help!

Post by KevC » Tue Apr 03, 2012 11:11 am

If you have multiple languages, make sure you've entered the question for each of them.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: spam attack, pls help!

Post by bhbebe » Tue Apr 03, 2012 11:25 am

TNX A LOT! That was the problem. I wrote question/answer for every language that I have, and now it works.

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: spam attack, pls help!

Post by bhbebe » Tue Apr 03, 2012 11:33 am

Oh, I just tried to make new registration on forum, to check if it works and there is still same captcha as it was before :( don't know why?

http://www.bhbebe.com/forum/ucp.php?mode=register

After all steps, I got this message and I thought everything is ok, but ...

Information

Configuration updated successfully.

« Back to previous page

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69422
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: spam attack, pls help!

Post by KevC » Tue Apr 03, 2012 11:43 am

Is the style up to date?

You're running v1.4.5 of it.

Your board is 3.0.10 so you need the 3.0.10 version of the style and looking at the styles database that would be v1.6.8

So you need to upload a newer version.
Do you have any modifications installed?
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: spam attack, pls help!

Post by bhbebe » Tue Apr 03, 2012 11:48 am

no, I don't.

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69422
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: spam attack, pls help!

Post by KevC » Tue Apr 03, 2012 11:50 am

The current version is here
http://www.phpbb.com/customise/db/style/milky_way_red/

Upload it and then in the admin panel > styles tab
Select the theme, imageset and template for that style on the left and refresh on the right.

Then hopefully your reg page will work.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”