[code=php] - don't work

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
Crazzel
Registered User
Posts: 15
Joined: Fri Feb 03, 2012 1:46 pm
Location: Poland
Contact:

[code=php] - don't work

Post by Crazzel »

Hi.
I have big problem :(
When I type in the code and when posting, server automatically add <?php to my post... and don't highlights it..
Previously worked as it should :/

Screen:
Image


Example:

Code: Select all

public On GameModeInit()
{
     if(JestAdminem >= 1)
     {
         //coś tam mu daje
      }
}
Returns:

Code: Select all


<?php
public On GameModeInit()
{
     if(JestAdminem >= 1)
     {
         //coś tam mu daje
      }
}
Website:
http://gtag.pl/

Code: Select all

PHP Version - 5.2.17
MySQL Version - 5.5.25a 
Hosting: Hekko.pl
Thanks for help... :)
User avatar
stevemaury
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51585
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:21 am
Location: The U.P.
Name: Steve
Contact:

Re: [code=php] - don't work

Post by stevemaury »

For REALLY good and VERY inexpensive hosting CLICK HERE

I can stop all your spam. I can upgrade or update your Board. PM or email me. (Paid support)
Crazzel
Registered User
Posts: 15
Joined: Fri Feb 03, 2012 1:46 pm
Location: Poland
Contact:

Re: [code=php] - don't work

Post by Crazzel »

Ehhh...
I use Wysiwyg Editor...

But problem is in code=php becaouse when I use code=php and I put on this example code - sever returns this code with error :/

Example, I write this:

Code: Select all

public On GameModeInit()
{
     if(JestAdminem >= 1)
     {
         //coś tam mu daje
      }
}
Server return in post this:

Code: Select all

<?php
public On GameModeInit()
{
     if(JestAdminem >= 1)
     {
         //coś tam mu daje
      }
}
And don't highlight this code :/
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52127
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: [code=php] - don't work

Post by Brf »

Crazzel wrote:Ehhh...
I use Wysiwyg Editor...

Then you will need to ask in that editor's support area, since that is what is altering your post.
Crazzel
Registered User
Posts: 15
Joined: Fri Feb 03, 2012 1:46 pm
Location: Poland
Contact:

Re: [code=php] - don't work

Post by Crazzel »

This is not the fault of the editor - I use it on half of the year.


It is possible that by changing the hosting?
User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 52127
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: [code=php] - don't work

Post by Brf »

Code: Select all

public On GameModeInit()
{
     if(JestAdminem >= 1)
     {
         //coś tam mu daje
      }
} 
As you can see, it is nothing in the standard phpBB code.
If it is your host, we have no control over that. More likely, it is something in your wysiwyg editor.
Crazzel
Registered User
Posts: 15
Joined: Fri Feb 03, 2012 1:46 pm
Location: Poland
Contact:

Re: [code=php] - don't work

Post by Crazzel »

Error hosting... :/

Look:
site with error:
http://www.gtag.pl/post8979.html#p8979

and site on old hosting... (work):
http://ir-site.xaa.pl/gtag.pl/viewtopic ... 4&start=15&

Soo..
Thanks for replies :)
I must back to my old hosting :P
Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”