Warning banner after installing automod

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Get Involved
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
Sweeney
Registered User
Posts: 20
Joined: Mon Apr 29, 2013 2:53 pm

Warning banner after installing automod

Post by Sweeney » Tue Apr 30, 2013 10:09 am

Hi i am pretty new to the whole modding side of phpbb forums and previously went with pre modded forums and now i want to do it all from scratch .

I have successfully installed automod but i now have a pink warning banner across my ACP when on the general tab area i know it is just a setting i need to alter but cant fathom out what ...any help please?

User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill

Re: Warning banner after installing automod

Post by Oyabun1 » Tue Apr 30, 2013 10:25 am

What exactly does the pink warning banner say?
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests

User avatar
5hocK
Registered User
Posts: 3011
Joined: Wed Nov 23, 2011 7:00 pm
Location: England

Re: Warning banner after installing automod

Post by 5hocK » Tue Apr 30, 2013 10:43 am

Only pink warning I know to that you see after installing automod is this one:
http://img442.imageshack.us/img442/5752/pinkwarning.png
It means go to where you installed phpBB and delete or rename the install folder:
http://img402.imageshack.us/img402/6921 ... folder.png
A thread is pretty much a topic. Stop with the pedantics will ya.

Sweeney
Registered User
Posts: 20
Joined: Mon Apr 29, 2013 2:53 pm

Re: Warning banner after installing automod

Post by Sweeney » Tue Apr 30, 2013 5:14 pm

it just stated WARNING! nothing else but i removed the install folder and the warning has gone ,shock had the answer cheers.

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”