No colors/styles on forum, only plain HTML

Get help with installation and running phpBB 3.0.x here. Please do not post bug reports, feature requests, or MOD-related questions here.
Anti-Spam Guide
Forum rules
END OF SUPPORT: 1 January 2017 (announcement)
Locked
bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

No colors/styles on forum, only plain HTML

Post by bhbebe » Wed Jul 24, 2013 11:04 pm

Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.11
What is your board's URL? http://www.bhbebe.com/forum
Who do you host your board with? hostmonster
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
What is the most recent action performed on your board? Update from a previous version of phpBB3
Is registration required to reproduce this issue? No
Do you have any MODs installed? No
What version of phpBB3 did you update from? phpBB 3.0.10
What styles do you currently have installed? milky way red
What language(s) is your board currently using? english, bosnian
Which database type/version are you using? MySQL 5
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
When did your problem begin? few hours ago
Please describe your problem. there is no colors on my forum, only letters. everything is confused and not easy to use.
having problem with firefox, explorer and chrome. safari seems to be working ok.
here is example: http://i40.tinypic.com/2zeysyf.png
Generated by SRT Generator
Last edited by bhbebe on Wed Jul 24, 2013 11:43 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66812
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: No colors on forum, only letters

Post by Lumpy Burgertushie » Wed Jul 24, 2013 11:26 pm

what changes did you make just before this happened?

this is a mistake in the css somewhere most likely.


robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: No colors on forum, only letters

Post by bhbebe » Wed Jul 24, 2013 11:28 pm

nothing.. really :?
it was working today just fine... but last few hours is like this
I only changed background picture, but few days ago

tnx for reply

User avatar
Oyabun1
Former Team Member
Posts: 23162
Joined: Sun May 17, 2009 1:05 pm
Location: Australia
Name: Bill

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Post by Oyabun1 » Wed Jul 24, 2013 11:53 pm

Refresh all the style components:
ACP > STYLES > Style Components > Imagesets/Templates/Themes > Milky Way Red > Refresh
                      Support Request Template
3.0.x: Knowledge Base Styles Support MOD Requests
3.1.x: Knowledge BaseStyles SupportExtension Requests

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Post by bhbebe » Wed Jul 24, 2013 11:57 pm

I did it... nothing happened :(

kg6mso
Registered User
Posts: 8
Joined: Tue Feb 21, 2012 5:57 am

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Post by kg6mso » Thu Jul 25, 2013 12:13 am

This has to be a hostmonster / bluehost problem. That is the common denominator here.

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Post by bhbebe » Thu Jul 25, 2013 12:23 am

I am trying to make contact with them.
all of their representative still busy :?
if i get the answer from them, let u know.

thx for reply :)

bhbebe
Registered User
Posts: 81
Joined: Tue Apr 07, 2009 9:24 am

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Post by bhbebe » Thu Jul 25, 2013 12:39 am

It seems to me that problem is fixed.
Few of my forum members told me that everything is fine now. (firefox, explorer and chrome users)

but still didn't get the information from hostmonster. :evil:

thx everyone. hope this problem will not come back ;)

Locked

Return to “[3.0.x] Support Forum”