Page 1 of 1

No colors/styles on forum, only plain HTML

Posted: Wed Jul 24, 2013 11:04 pm
by bhbebe
Support Request Template
What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.11
What is your board's URL? http://www.bhbebe.com/forum
Who do you host your board with? hostmonster
How did you install your board? I used the download package from phpBB.com
What is the most recent action performed on your board? Update from a previous version of phpBB3
Is registration required to reproduce this issue? No
Do you have any MODs installed? No
What version of phpBB3 did you update from? phpBB 3.0.10
What styles do you currently have installed? milky way red
What language(s) is your board currently using? english, bosnian
Which database type/version are you using? MySQL 5
What is your level of experience? New to PHP and phpBB
When did your problem begin? few hours ago
Please describe your problem. there is no colors on my forum, only letters. everything is confused and not easy to use.
having problem with firefox, explorer and chrome. safari seems to be working ok.
here is example: http://i40.tinypic.com/2zeysyf.png
Generated by SRT Generator

Re: No colors on forum, only letters

Posted: Wed Jul 24, 2013 11:26 pm
by Lumpy Burgertushie
what changes did you make just before this happened?

this is a mistake in the css somewhere most likely.


robert

Re: No colors on forum, only letters

Posted: Wed Jul 24, 2013 11:28 pm
by bhbebe
nothing.. really :?
it was working today just fine... but last few hours is like this
I only changed background picture, but few days ago

tnx for reply

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Posted: Wed Jul 24, 2013 11:53 pm
by Oyabun1
Refresh all the style components:
ACP > STYLES > Style Components > Imagesets/Templates/Themes > Milky Way Red > Refresh

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Posted: Wed Jul 24, 2013 11:57 pm
by bhbebe
I did it... nothing happened :(

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Posted: Thu Jul 25, 2013 12:13 am
by kg6mso
This has to be a hostmonster / bluehost problem. That is the common denominator here.

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Posted: Thu Jul 25, 2013 12:23 am
by bhbebe
I am trying to make contact with them.
all of their representative still busy :?
if i get the answer from them, let u know.

thx for reply :)

Re: No colors/styles on forum, only plain HTML

Posted: Thu Jul 25, 2013 12:39 am
by bhbebe
It seems to me that problem is fixed.
Few of my forum members told me that everything is fine now. (firefox, explorer and chrome users)

but still didn't get the information from hostmonster. :evil:

thx everyone. hope this problem will not come back ;)