Page 2 of 2

Re: User Offline..

Posted: Mon Mar 17, 2014 9:30 pm
by Oyabun1
Did you refresh all the style components?

I tried it and it does work.
vaghar123@gmail.com wrote:possibly my image url is different?
Only if the image isn't where you were told to put it or you haven't entered the image name/type in the imageset.cfg file correctly.

Re: User Offline..

Posted: Mon Mar 17, 2014 9:43 pm
by vaghar123@gmail.com
Oyabun1 wrote:Did you refresh all the style components?

I tried it and it does work.
vaghar123@gmail.com wrote:possibly my image url is different?
Only if the image isn't where you were told to put it or you haven't entered the image name/type in the imageset.cfg file correctly.
I just double checked.... nothing :x

Could you check the files? I just put the imageset.cfg stuff at the end of it.

Best,
JB

Re: User Offline..

Posted: Mon Mar 17, 2014 11:21 pm
by Oyabun1
vaghar123@gmail.com wrote:I just put the imageset.cfg stuff at the end of it.
Why? The line already exists, you just need to add the details I showed in red to it.

Re: User Offline..

Posted: Mon Mar 17, 2014 11:27 pm
by vaghar123@gmail.com
Oyabun1 wrote:
vaghar123@gmail.com wrote:I just put the imageset.cfg stuff at the end of it.
Why? The line already exists, you just need to add the details I showed in red to it.
I did do the red stuff...

Code: Select all

Im talking about this, just dropped it at the end.

.offline {
   background-image: url("{IMG_ICON_USER_OFFLINE_SRC}");
   background-position: 100% 0;
   background-repeat: no-repeat;
}
Would really appreciate it if you could take a peek at the coding :)

Best,
JB

Re: User Offline..

Posted: Tue Mar 18, 2014 12:26 am
by Brf
I am seeing your offline grey-dot image just fine on the profile page.


You have not made the edit to viewtopic_body.html though... I can see:

Code: Select all

 online<!-- ENDIF -->
So you have not put in the ELSE yet.

Re: User Offline..

Posted: Tue Mar 18, 2014 1:50 am
by vaghar123@gmail.com
Thank You!...

Its working now, but for some reason when someone is online, it now messes up their profile and the online symbol does not show, also the line dividing the post from the mini profile is gone :?:

JB

Re: User Offline..

Posted: Tue Mar 18, 2014 3:35 pm
by pit-PL
viewtopic_body.html
-->online<!-- ELSE --> offline<!-- ENDIF -->
You are missing a space before online.

Re: User Offline..

Posted: Tue Mar 18, 2014 7:24 pm
by vaghar123@gmail.com
pit-PL wrote:viewtopic_body.html
-->online<!-- ELSE --> offline<!-- ENDIF -->
You are missing a space before online.
thank you, all is good now :)