Page 1 of 1

Could not get style Data only for Googlebot

Posted: Thu Dec 10, 2015 3:46 pm
by marc60
Hi,

my forum with 40.000 users is not available for google anymore. I have a custom theme. When I open the webpage via browser, everything is normal but google told, that he get a 503 error.

When I swith to "googlebot" in a browser user agent switcher I can see the error message:

Could not get style data

I have no ideas anymore.

Please help

Re: Could not get style Data only for Googlebot

Posted: Thu Dec 10, 2015 4:36 pm
by Lumpy Burgertushie
what style do you have set for google bot to use? change it to one that is working etc.


robert

Re: Could not get style Data only for Googlebot

Posted: Thu Dec 10, 2015 5:56 pm
by marc60
Hi robert,

I searched in phpbb_users for user type 2 to get all bots. user_style was 3. That is correct. I already fixed that problem. I removed the google bot from the bot group. After I add the googlebot again, the error is gone but now I have a other problem.

The googlebot can login. I have already the bot group only "read permission"..but still, that googlebot can login. I checked in the phpbb_users the field user_permissions for the googlebot user id. I saw, that all bots have [BLOB - 0 Bytes]

but googlebot have

[BLOB - 230 Bytes]

So I opened that user_id and removed the permissions....but when I refresh the list, the

[BLOB - 230 Bytes]

is there again...why?

Re: Could not get style Data only for Googlebot

Posted: Thu Dec 10, 2015 6:50 pm
by david63
I would suspect that your Google bot is also in another user group.

Re: Could not get style Data only for Googlebot

Posted: Thu Dec 10, 2015 7:06 pm
by Brf
The permissions field gets filled in again once the user (Googlebot) visits your board.